Yakım işlemlerinin artmasıyla beraber Shiba adresleri rekor kırıyor

Shiba geliştiricileri sistem üzerinde mi çalışıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coin piyasasında önemli bir yeri bulunan Shiba Inu, projede yeni adımlar ve geliştirmelere açık olduğunu gösteriyor. 1 sene boyunca yerinde durmayan ekip hızlı bir çalışma gerçekleştiriyor.

Shiba Inu (SHIB) Metaverse ekibi, 2022 yılının sonu yaklaşırken tatil için ocak başı sohbeti düzenliyor. Bazı büyük sürprizler olsa da, sohbet ağırlıklı olarak projenin gelecek planları etrafında toplanabilir. Son birkaç ayda, meme coin projesi birçok yükseltme gördü. Yaklaşan sohbet, bir discord etkinliğinde resmi Shiba token topluluğu tarafından sunulacak.

Diğer yandan Shiba geliştiricileri Shibarium hakkında daha fazla güncelleme ve haber yayınlamak için topluluğu heyecanlandırdı. Geliştiriciler potansiyel bir Shiba Inu Ekosistem Güncellemesi hakkında ipuçları verdi.

Shiba geliştiricilerinden ekosistem üzerinde güncelleme

Shiba geliştiricileri ‘Shib Trophias’, projeye isim vermeden sürüm 1 için tasarımın tamamlanmasıyla ilgili bir güncelleme yayınladı. Geliştiriciler ayrıca, içerik akışına yardımcı olmak için projenin aşamalı olarak başlatılacağını söyledi. Başlangıçta Shibarium projesiyle ilgili olduğu düşünülürken, aslında potansiyel bir SHIB ekosistem güncellemesine işaret edildi.

Diğer yandan Shiba geliştiricileri tüm ekosistemden bahsettiği ortaya çıktı. Bu, kısa süre önce yapılan bir anketin SHIB topluluğunun ezici bir çoğunlukla Shibarium yükseltmesi çalışmasını bitirmeyi desteklediğini göstermesinin ardından geldi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin