Sequoia Capital, FTX'teki yatırımlarını sıfırlayacağını duyurdu!
Sequoia Capital, FTX'teki yatırımlarını sıfırlayacağını duyurdu!

Sequoia Capital, FTX’teki yatırımlarını sıfırlayacağını duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto borsası FTX, rakip Binance potansiyel bir satın alma işleminden geri adım atarken bir likidite sıkışıklığıyla karşı karşıya kalmaya devam ediyor. FTX’in web sitesi konuyla alakalı olarak şunları söyledi:

“FTX şu anda para çekme işlemlerini gerçekleştiremiyor. Para yatırmamanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.”

Bu arada, Sequoia Capital Perşembe günü, iflas riskleri nedeniyle FTX’teki 210 milyar dolarlık yatırımını çektiğini duyurdu.

Sequoia Capital’den FTX hamlesi!

Girişim sermayesi şirketi Sequoia Capital, 10 Kasım’daki bir tweet’te FTX’teki tüm yatırımını çekeceğini açıkladı. Risk sermayesi şirketi, şu anda bir likidite sıkışıklığı ve iflas riskiyle karşı karşıya olan FTX’e yapılan yatırımlar hakkında LP’lerine gönderilen bir mektuba atıfta bulunuyor.

“Son günlerde, bir likidite sıkışıklığı FTX için ödeme gücü riski yarattı. Bu riskin tam yapısı ve kapsamı şu anda bilinmemektedir. Mevcut anlayışımıza dayanarak, yatırımımızı 0 dolara indiriyoruz.”

Sequoia ve bir FTX danışma kurulunun diğer üyelerinin, FTX CEO’su Sam Bankman-Fried ile bir telefon görüşmesi yaptığı bildirildi. Ancak detaylı bilanço verileri herhangi bir yatırımcı ile paylaşılmadı. Ayrıca, diğer yatırımcılar da FTX’teki yatırımlarını sıfıra indirmeye çalışıyor. Kripto borsası, bu yıl fon sağladıktan sonra 32 milyar dolar değerindeydi.

Binance, önerilen satın almadan geri döndü

Kripto borsası Binance, Çarşamba günü önerilen FTX satın alımından vazgeçti. Önerilen satın alma işleminin devam etmemesinin nedenleri olarak yanlış kullanılan müşteri fonlarını ve iddia edilen ABD ajans soruşturmalarını gösteriyor.

Singapur’un devlet şirketi Temasek de dahil olmak üzere diğer yatırımcılar şu anda FTX ile ilgileniyor. Potansiyel bir devlet destekli kurtarma söylentisi şu anda yayılıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin