Silk Road kurucusundan “akıllara zarar” Bitcoin tahmini!
Silk Road kurucusundan “akıllara zarar” Bitcoin tahmini!

Sektörün en ünlü analistlerinden birinden akılalmaz Bitcoin tahmini!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para endüstrisinin tanınmış analistlerinden Dave the Wave, Bitcoin fiyatının 400 bin dolara ulaşacağını iddia ettiği sıra dışı bir paylaşım yaptı.

12 Mart’taki çöküşünden bu yana bir süredir 7 bin doların üzerinde kalıcı olmaya çalışan BTC, bugün 7.200 doların üstüne çıkmayı başardı. Sektörde saygı duyulan ve tahminlerinde çıtayı yüksek bir başarı oranına koyan Dave’in son tahmini kriptoseverleri hayli şaşırttı.

Dave the Wave geçen yılın temmuz ayında BTC’nin parabolik bir düşüş trendine gireceğini tahmin etmişti. Bunun üzerine Bitcoin fiyatı tahmin edildiği gibi 11.600 dolardan 6.425 dolara geriledi.

“Bitcoin on yıl içinde 200-500 bin aralığına gelebilir.”

Dave şimdi Bitcoin’in 400.000 dolara getirebilecek bir “boom and bust döngüsü” için hazır olduğuna inanıyor.

BTC fiyatının böyle uçuk sayılara ulaşmasının ötesinde, Dave önümüzdeki on yılda BTC oynaklığının azalacağını tahmin ediyor. Açıkladığı patlama ve yükseliş döngüsüne göre BTC’nin fiyatı 2022 sonuna doğru 110.000 dolara gelecek, 2025’e kadar ise 30 bin dolara dek geri düşecek.

Dave’in Twitter gönderisine göre kripto para önümüzdeki on yıl içinde 200 ila 500 bin dolar arasında çılgın bir seviyeye yürüyebilir.

cryptopolitan

XRP analisti önümüzdeki iki ayı işaret etti: Yükselişe hazır olun!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin