SEC Başkanı, kriptoların çoğunun başarısız olacağını düşünüyor: Sizce de öyle mi?

SEC Başkanı, kriptoların çoğunun başarısız olacağını düşünüyor: Sizce de öyle mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binlerce kripto projesinin olması başarı oranını azaltıyor. Birçok uzman ve analiste göre de binlerce projenin hemen hemen hepsi tükenecek. Sadece sayılı projeler piyasada yer alacak. Bu konuda biri isim de yeniden uyarısını yaptı.

SEC Başkanı Gary Gensler, çoğu kripto para biriminin başarısız olacağı konusunda uyardı. Kriptonun oldukça spekülatif, uyumlu olmayan bir varlık sınıfı olduğunu vurgulayarak yatırımcıları “FOMO’ya, kaçırma korkusuna kapılmamaya” çağırdı.

SEC Başkanı çoğu kriptonun başarısız olacağını düşünüyor

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu SEC Başkanı Gary Gensler, çarşamba günü ABD Ordusu tarafından düzenlenen bir etkinlikte konuştu. Gensler seslenmesinde kripto para birimi yatırımı hakkında bazı tavsiyelerde bulundu.

Gensler, kriptoyu “son derece spekülatif, değişken bir varlık sınıfı” olarak nitelendirdi. SEC Başkanı, çoğu kripto para biriminin “menkul kıymetler yasalarına uymadığını belirtti. Bu yüzden de sisteme ayak uydurmaları gerektiğini vurguladı. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı Gensler,

“10.000 veya 15.000 tokenin çoğu başarısız olacaktır. Bunun nedeni, risk sermayesinin başarısız olması, yeni girişimlerin başarısız olması ve aynı zamanda tarihin bize mikro para birimleri için fazla yer olmadığını söylemesi, yani, bilirsiniz, bizde ABD doları var ve Avrupa’da euro ve benzerleri var.”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin