Ripple dava sürecinde yeni bir galibiyet mi aldı? İşte merak ettikleriniz…

Kripto avukatı, SEC ve Ripple için 2023 tahminini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uzun süredir devam eden SEC ve Ripple davası 2023 yılına da taşınmış oldu. Kripto topluluğunu rahatsız eden bir dava sürecinin ardından artık bir karara bağlanması bekleniyor. Fakat süreç ile ilgili henüz tam bir somut adım atılmamış gibi görülüyor.

SEC ve Ripple davasında her ne kadar Ripple Labs şirketi bir adım daha önde olsa da rüzgar her an tersine esebilir. Fakat tüm gelişmeler olumlu olarak Ripple Labs’a yansıyor. Kripto avukatı ise 2023 yılında SEC ve Ripple ile ilgili öngörüsünü paylaştı.

Kripto avukatı ve XRP yanlısı John Deaton, 2023 yılı için yeni tahminini paylaştı. Avukatın tahminleri beklendiği gibi hukuk alanıyla ilgiliydi. Fakat ilginç olan bir tanesi neredeyse anında gerçekleşti.

SEC ve Ripple davasında bu sene bizleri neler bekliyor?

Ripple sanıkları ve SEC kısa süre önce birbirlerinin birkaç belgeyi kısıtlama Önergesine Kısmi Muhalefetlerini sundular. Bu hamle ile her iki taraf da Özet Yargı için çapraz önergeleri artık bitirmiştir. Ancak, Ripple davasındaki avukat, önümüzdeki davayla ilgili çok sayıda tahminde bulundu.

Deaton, anlaşmanın bir seçenek olduğuna inandığını açıkladı. Bunu bir yıl öncede belirtmişti. Fakat komisyonun Hinman konuşmasıyla ilgili taslaklar ve E-postalar etrafında farklı iddialar önermesi dikkat çekti.

Deaton, belki de birden fazla kripto borsasının kayıt dışı menkul kıymetleri sattığı için dava açılacağını tahmin etti. Ancak Perşembe günü SEC, kripto ticaret grupları Gemini ve Genesis’e dava açmaya devam etti. Komisyon , Gemini’nin kripto ödünç verme planının Menkul Kıymet olarak uygun şekilde kaydedilmediğini iddia etti. Kripto avukatı ayrıca Sen ve Ripple davasından bağımsız olarak başkan Gensler’in istifa edeceğini tahmin etti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin