SEC Başkanı’ndan çarpıcı Bitcoin açıklaması
SEC Başkanı’ndan çarpıcı Bitcoin açıklaması

SEC Başkanı Jay Clayton, SEC’in kriptoyu nasıl gördüğünü açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

New York Times köşe yazarı Andrew Ross Sorkin, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Jay Clayton ile bir konuşmada kripto para ve Blockchain’in büyüyen piyasa etkisinden bahsediyor.

SEC Başkanı Jay Clayton: “Piyasa koruması yeterli değil.”

Konuşma sırasında SEC Başkanı Clayton, kripto para piyasasının geleneksel piyasaların yaptığı gibi aynı tür güvencelere sahip olmadığını hızlı bir şekilde ifade ediyor. Clayton, konuya yönelik şunları söylüyor:

Ticaret, Nasdaq‘da veya New York Borsası’nda yaptığınız ticaret gibi görünse de bu pazarların sizin için aynı türden korumalara sahip olmadığını daha önce de söyledim.

Clayton görüşmesi sırasında kripto para birimine yatırım yapma fikrinin doğası gereği kötü olabileceğini ima ediyor Ayrıca üçüncü parti olmayan bir sistem olarak Blockchain ideolojisinin mevcut düzenleme kurallarıyla çelişiyor olduğunu da söylemeye devam ediyor.

“Kripto sektörü, düzenleyicilerin taleplerini ele almak zorunda.”

Clayton, konuya yönelik şunları söylüyor:

Kripto para birimi topluluğu, dünyanın her yerinde kripto para birimini benimsemeyi gerçekten istiyorsa, düzenleyicilerin taleplerini ele almak zorunda kalacak.

CNBC Crypto Trader programının sunucusu Ran NeuNer, SEC‘in yasalarının sağlam olduğuna ve yeni bir teknoloji için değişmemesi gerektiğine inandığını belirtiyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin