SBF haberleri: Eski CEO hakim karşısına çıkacak mı?

SBF haberleri: Eski CEO hakim karşısına çıkacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçen haftanın başlarında SBF hakkında önemli bir karar imza atıldı. İki hafta önce Sam Bankman, ABD komitesine ifade vereceğini açıklamıştı. Fakat Amerika’dan önce Bahamalar erken davrandı. Salı günü, FTX’in eski CEO’sunu tutukladığını açıkladı.

SBF haberleri ile ilgili bugün yeni bir gelişme yaşandı. Kasım ayında yaşanan çöküşle ilgili süreç çözülmeye çalışılıyor. Ancak sürecin ne kadar zamanda biteceği tam olarak bilinmiyor.

Sam Bankman-Fried başlangıçta ABD’ye iadeye itiraz etme hakkından feragat etmeyi reddetti. Fakat şimdi gözden düşmüş FTX kurucusunun rıza göstermesi bekleniyor. Bahamalar tarafından gelen habere göre ise, mahkemeye çıkarılması gündemde olduğu belirtildi.

SBF haberleri: ABD’ye iade olacak mı?

Sam Bankman için Bahamalar ve Amerika arasında bir kriz oluşabilir. Bunun nedeni ise, FTX’in eski CEO’su ve kurucu ortağı SBF’nin iade edilmesidir. Konuyla ilgili Bahamalar’daki yasal işlemleri sürdürmeye karar verip vermeyeceği hala belirsiz. Ancak raporlar, iade edilmeyi kabul edeceğini söylüyor.

Bankman-Fried, ABD’ye iade edilmeme kararını bozmak için büyük olasılıkla bugün mahkemeye çıkacak Geçen Salı, kefalet talebi Bahamalı bir yargıç tarafından ‘kaçma riski taşıdığı’ gerekçesiyle reddedildi.

SBF iadesini kabul ederse, birkaç hafta sürebilecek bir süre içinde ABD’ye nakledilecek. Daha sonra ABD mahkemesine çıkacak ve hakim karşısına çıkacak. Kefalet duruşmalarına onlar tarafından karar verilecek.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin