Santiment'ten dikkat çeken iddia: Bu altcoin’lerin fiyatı yakında fırlayabilir!
Santiment'ten dikkat çeken iddia: Bu altcoin’lerin fiyatı yakında fırlayabilir!

Santiment’ten dikkat çeken iddia: Bu altcoin’lerin fiyatı yakında fırlayabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Santiment’e göre BNB, AXS, XMR dahil olmak üzere büyük altcoinlerin fiyatları yakında yükselebilir. Şirket açıklamayı bir tahmin şeklinde paylaştı. Altcoinlerin yanı sıra Santiment, Bitcoin (BTC) için de bir miktar boğa görünümü olduğunu söylüyor.

Kripto veri platformu olan Santiment’e göre Binance Coin (BNB), Axie Infinity (AXS) ve Monero (XMR) fiyatlarının önümüzdeki günlerde fırlama olasılığı var.

Santiment şunları söyledi:

“Şu anda farklı #kripto varlıklarında kaldıraçlı kısa pozisyonlarda kayda değer bir artış görüyoruz. ANKR, XEM, SIA, XMR, AXS, DGB ve BNB gibi altcoinler için ortalama döviz fonlama oranları negatiftir. Bu şortlar tasfiye edilirse, büyük fiyat artışlarına neden olabilir.”

Ek olarak, fiyat artışı yalnızca BNB, AXS, XMR’yi etkilemeyecek, ancak XEM, Ankr, SC ve DGB fiyatları dahil olmak üzere diğer büyük altcoinler de yükselebilir. Santiment, açıklamayı esas olarak yukarıda belirtilen dijital varlıklar için zincirleme bir tahmin biçiminde gerçekleştirdi.

Bitcoin fiyatını ne bekliyor?

Bunun dışında Santiment, altcoinlerin aşırı satış görebileceğini gösteren bir analiz daha paylaştı. Buna ek olarak Bitcoin (BTC) için bir miktar yükseliş eğilimi görüyor.

Bitcoin’in 10 haftalık fiyat takibinin ortasında, borsalardaki arz oranı Kasım 2018’den bu yana en düşük seviyeye kadar geriledi. BTC’yi soğuk cüzdanlara taşıyan yatırımcı sayısı artarken devam eden satış riskinin daha az olduğuna dikkat çekti.

Santiment ayrıca gönderisinde, 1.000 ila 10.000 Bitcoin tutan BTC balinalarının birkaç gün önce 40.000’den fazla coin biriktirdiğini vurguladı. Yazım sırasında, Bitcoin fiyatı kaynaklardan alınan bilgiye göre 795 milyar doların üzerinde bir piyasa değeri ile 42 bin dolar seviyesinde işlem görüyor.

coinquara


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin