Ünlü trader Bitcoin’den daha iyi performans gösterecek dedi ve bu iki altcoin’e işaret etti
Ünlü trader Bitcoin’den daha iyi performans gösterecek dedi ve bu iki altcoin’e işaret etti

Santiment raporu: Dört altcoin piyasadan daha iyi performans gösterirken balinalar Bitcoin ve Ethereum için hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa koşulları ile ilgili yeni bir raporda, kripto analiz firması Santiment, büyük Bitcoin ve Ethereum sahiplerinin kendilerini bir ralli için hazırladıklarını söylüyor.

Yeni bir ralli

Santiment, 1.000 veya daha fazla Bitcoin tutan bireylerin BTC piyasasının daha büyük bir payına hakim olduğunu söylüyor ve bu da balinaların yukarı doğru güçlü bir dönüşü tetiklemenin eşiğinde olabileceğini gösteriyor.

Santiment’e göre balinalar Ethereum’a yöneliyor

Ethereum’un en iyi 10 borsa dışı balina adresi, Temmuz 2016’dan bu yana en fazla toplam ETH token arzını (16.86 milyon) elinde tutuyor. 1 Mart’ta, bu adreslere günlük olarak 1.03 milyon token eklendi. 6 haftada en büyük günlük sıçrama! ”

Balinalar yeni zirvelere giden yolu açmak için bir ve iki numaralı kripto varlığına hazırlanıyor gibi görünse de, Santiment verileri Polygon (MATIC), eski adıyla Matic, blockchain oyun koini Enjin (ENJ), Theta blockchain yönetim tokenı Theta Fuel ( TFUEL) ve XinFin (XDC), başta BTC olmak üzere diğer tüm kripto varlıklarından daha iyi performans gösteriyor.

Son zamanlarda Santiment, Şubat ayı için en hızlı büyüyen Ethereum tabanlı projeleri de açıkladı. Sırayla şunları içeriyor.

Gnosis (GNO)

Status (SNT)

Decentraland (MANA)

UMA Protocol (UMA)

Chainlink (LINK)

Skale Network (SKL)

MakerDAO (MKR)

Ocean Protocol (OCEAN)

Golem Project (GLM)

Santiment Network Token (SAN)

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin