Sandbox tahmini: Gelecek hafta 1 dolar fiyatını görecek mi?

Sandbox tahmini: Gelecek hafta 1 dolar fiyatını görecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 17 Ocak Salı günü Sandbox fiyatı, paralel kanal modelinin uzun süredir devam eden direnç trend çizgisinden büyük bir kırılma sağladı. Teorik olarak, bu modelden bir yükseliş kırılması, gidişatı değiştirebilir. Sandbox tahmini için önemli bölge ise 1 dolar olacak. 

Fiyat şu anda 0,8 dolar direncini kırmaya çalışıyor. Bu haftanın başlarında, kripto pazarındaki küçük bir konsolidasyonun ortasında, SAND fiyatı ihlal edilen trend çizgisini geçerli bir destek olarak yeniden test etmeyi başardı. 

Yeniden test aşamasında, Sandbox tahmininde önemli gelişim gösterdi. Test şu anlık trend çizgisinde kaldı. Bu da fiyatların daha yüksek seviyelerde kalabileceğini gösteriyor. Düzeltme sonrası ralli, Sandbox fiyatını son üç günde %17,6 oranında ilerletti. 

Sandbox tahmini ve fiyatı

SAND/USD paritesi ortalama 0,81 $ seviyesinde işlem görüyor. Ayrıca, artan hacim aktivitesi ile alıcılar aşağıdaki 0,8 dolarlık direncin altına düşmemeye çalışıyor. 

Günlük mum 0,8 $ direnci civarında kapanırsa, alıcılar daha fazla iştahlı davranabilir. Fiyat rallisini hızlandırmak için uygun bir fırlatma bu bölgeden itibaren gerçekleşmesi olasıdır. Patlama sonrası ralli, 1 $ işaretine meydan okumak için fiyatları %25 artırabilir.

Bununla birlikte, teknik kuruluma göre, paralel kanal modelinden bir kopuş, Sandbox tahmini fiyatı için 1,5 $ olan en yüksek salıncak zirvesine bir fiyat rallisine yol açacaktır.

Teknik Gösterge

  • RSI: Aşırı alım bölgesinde hareket eden günlük RSI eğimi, kısa vadede aşırı alıma işaret ediyor. Bu nedenle, bir sonraki toparlanma döngüsü için fiyatları istikrara kavuşturmak için bir düzeltme aşamasına ihtiyaç vardır.
  • EMA’lar: Bir yükseliş geçişine yaklaşan 20 ve 100 günlük EMA, piyasada daha fazla satın alma emri çekebilir.
  • Direnç seviyesi – 0,8 dolar ve 1 dolar
  • Destek seviyesi – 0,645 dolar ve 0,53 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin