Sandbox ile Suudi Arabistan, Metaverse için anlaşma sağladı!

Sandbox için boğa sinyali yolda: Fiyat 1 doların üzerine çıkacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse’ün yerel belirteci SAND, New York’ta bir etkinlik başladığında son iki gün içinde daha geniş pazar zayıflığına meydan okuyor. Sandbox ile ilgili gelen haberler fiyatın yukarı yönde ilerlemesine katkı sunuyor. Peki hedef 1 dolar üzerinde kalacak mı?

SAND son 24 saatte %11’de fazla arttı. Bu ivmelenme fiyatın 0.97$ civarında işlem görmesini sağladı. Yaklaşık 48 saat içinde ise 1 doları denedi. Ancak buranın üzerinde bir hareket belirteci tam olarak görülmedi. Diğer bir %4 kazanç, iki hafta içinde ilk kez token ticaretini 1 doların üzerinde getirdi.

The Sandbox, NFT NYC konferansının bir parçası olarak New York City’de bir etkinlik başlattıktan sonra token son iki gün içinde keskin bir şekilde toparlandı.

Metaverse’deki en büyük oyunculardan biri olan Sandbox, NFT NYC’de kullanıcı katılımını artırmayı amaçlayan bir dizi ortaklık duyurdu.

Sandbox, Time ile ortaklık yapıyor

The Sandbox, bu haftanın başlarında, köklü bir markayla yaptığı en son ortaklığında, TIME Magazine’den bir NFT girişimi olan TIMEPieces ile ortaklık kurduğunu söyledi.

Ortaklık kapsamında ikili, TIME’ın The Sandbox’taki Times Meydanı’ndaki arazisinde yeni bir yer inşa edecek. Metaverse ayrıca, ikisinin NYC çapında bir hazine avı başlatacağı Ethereum tabanlı artırılmış gerçeklik Metaverse Over ile bir ortaklık duyurdu.

Sandbox ayrıca, kullanıcı katılımını artırmak için New York’ta gerçek bir dünya standı kurdu. Metaverse, Snoop Dogg, The Walking Dead ve daha yakın zamanda Lionsgate Studios dahil olmak üzere birçok büyük medya ile bağlantı kurdu.

Sand, yaptığı anlaşmalarla yeniden bir popülerlik kazandı. Birden fazla anlaşma sayesinde topluluğun yüzü gülmeye başladı. 24 saat içinde yaşanan hacim artışı da bunun bir göstergesi. Yaklaşık yüzde 50’ye varan hacim artışıyla beraber 430 milyon dolarlık bir para akışı oldu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin