Sandbox ile Suudi Arabistan, Metaverse için anlaşma sağladı!

SAND fiyatı hakkınızda bilmeniz gerekenler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SAND fiyatı, Ağustos ayının ikinci yarısındaki düşüş performansının ardından yeniden can bulmak istiyor. O zamandan beri bu düşük aralığın üstesinden gelmek için mücadele etti. Boğalar yeniden can bulmak için potansiyel bir katalizör bekledi.

Sandbox, Metaverse oyunu Alpha Season 3 lansmanının duyurulmasıyla haftayı yeni bitirdi. Oyun, ağdaki etkileşimi artırma potansiyeline sahip olmak istiyor. Bu lansman Sandbox ekosistemine önemli bir katkı sunacak.

Diğer yandan SAND fiyatı grafiklerinde 0.80$’da dip yaptıktan sonra %14’lük bir artış elde etmeyi başardı. SAND, %50 RSI seviyesinde karşılaştıktan sonra, 0,90 dolardan işlem görüyordu. Alpha Sezon 3 lansmanı fiyat artışı sağlarsa, SAND’ın göreceli bir artışına tanık olabiliriz. Ancak her halükarda bir güç artışı almasını beklemeliyiz.

SAND fiyatı yükselişi gösterecek mi?

Yukarıdaki beklentilere rağmen, SAND’ın 7 günlük görünümü 4 haftanın en düşük seviyelerinde kalmaya devam ediyor. 1 aylık performansta ise SAND fiyatı 1 doların altında kaldığını görüyoruz.

100.000 doların üzerindeki işlemler için balina işlem sayıları 20-23 Eylül arasındaki sürede azaldı. Aynı metrikler, 24 Eylül’de kayda değer bir etkinlik artışı kaydetti.

Balina aktivitesinde bir artış olmasına rağmen, %50 RSI seviyesinde satış baskısına katkı sağlayıp sağlamadığı belirsiz. 

SAND’ın tedarik dağılımı, en iyi balinalar arasında bir çekişmeye neden oluyor. Balina kategorilerinin çoğu şimdi satın almaya başladı. 1 milyon ile 10 milyon SAND arasında tutan adresler şu anda satış baskısına rağmen alımlar yapıyor. Balinalar, SAND’ın dolaşımdaki arzının sadece %6,13’ünü kontrol ediyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin