featured

Gözde metaverse coin, ayı piyasasından ağır darbe aldı! Düşüş nerede durdurulacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde metaverse coin’lerden bir tanesi olan SAND, günlük grafikte 50 ve 200 EMA seviyelerinin altında işlem görüyor. Güçlü temellere sahip olmasına rağmen fiyat, yeterli hacim olmadığı için değişmemeye devam ediyor.

1 doların üzerinde bir kırılma, SAND fiyatı için bir rahatlama rallisini tetikleyebilir.

SAND fiyatı, günlük grafikte son zamanlarda sıkıntılı bir durum içinde işlem görüyor. En iyi yatırımcılardan ve ortaklıklardan gelen çok fazla destekle iyi temellere sahip olmasına rağmen şu anki durumu pek iç açıcı değil. Gözde metaverse coin, daha önce 8 dolara kadar yükselmişti.

Haftalık fiyat grafiği analizi:

Güçlü yatırımcılar ve ortaklıklar tarafından desteklenmesine rağmen ayı piyasası sonucunda fiyat, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 8 dolardan %70 oranında bir düşüş yaşadı ve 1 dolara geriledi.

Daha sonra metaverse coin’in fiyatı, haftanın en düşük seviyesi olan 1 dolardan 1,5 dolara yükseldi. Ancak bu bölgenin üzerine çıkamadan daha ağır darbeler aldı.

SAND fiyatı bu aralığa bağlı kaldı ve 2 dolar seviyesini hedeflerken 1,5 dolarda bulunan direnç noktasını kırmayı başaramadı.

Daha yüksek seviyelere yükselme şansını yeniden elde etmesi için SAND fiyatının, haftalık grafikte 1,5 doların üzerine kesin bir kapanış gerçekleştirmesi gerekiyor. Fiyat, direnç görevi gören bir düşüş trendi çizgisi oluşturdu. Haftalık grafikte direnç görevi gören 1,5 dolarlık alanı desteğe çevirmek, metaverse coin için rahatlama sinyali verecektir.

SAND fiyatı bu kilit direnç bölgesini kıramazsa, bu kanalda sıkışıp kalabilir. Hatta 0,6 dolarda bulunan düşük seviyeler yeniden test edilebilir.

Haftalık grafikte SAND için direnç noktası 1,5 dolar seviyesinde iken, destek noktaları ise 0,6 dolar ve 0,5 dolar seviyelerinde bulunuyor.

1 günlük fiyat grafiği analizi:

SAND fiyatı, günlük fiyat grafiğinde düşük hacim nedeniyle bir kırılma yapamadığı için dar bir aralıkta işlem görüyor. 1,5 dolarlık yüksek bir seviyeden reddedildikten sonra fiyat, bu aralıkta kalmaya devam etti.

SAND fiyatı şu anda günlük grafikte direnç görevi gören 50 ve 200 EMA seviyelerinin altında, 0,92 dolar civarında işlem görüyor. 1 dolar ve 1,6 dolar seviyeleri sırasıyla 50 ve 200 EMA direnç seviyelerine karşılık geliyor.

metaverse coin SAND grafik

Gözde metaverse coin’in fiyatı, büyük ralliden bu yana düşük seviyede işlem görmeye devam ettiğinden, 1 dolarlık direnç noktasının desteğe çevrilmesi gerekiyor.

Günlük grafikte SAND için direnç noktaları 1 dolar ve 1,6 dolar seviyelerinde iken, destek noktası ise 0,6 dolar seviyesinde bulunuyor.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin