Bitcoin Perianne
Bitcoin Perianne

Sakin olun, kemerleri takın! Ünlü yöneticiden bomba Bitcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 24 Ocak Pazartesi günü, Dijital Ticaret Odası’nın kurucusu ve Başkanı Perianne Boring, genel olarak kripto pazarları ve özel olarak Bitcoin fiyatı hakkında konuştu.

Dijital Ticaret Odası,“dijital varlık ve Blockchain endüstrisini temsil eden dünyanın önde gelen ticaret birliği olarak biliniyor. Misyonu “dijital varlıkların ve Blockchain tabanlı teknolojilerin kabulünü ve kullanımını teşvik etmek.”

BTC’nin 33.800 $ seviyesinde işlem gördüğü dakikalarda konuşan Boring, sunucu Joe Kernen ile CNBC’nin “Squawk Box” programındaydı.

Kernen’e şunları söyledi:

“Volatilite mutlaka kötü bir şey değildir. Herhangi bir ayda kripto piyasalarında %30-50 oynaklık görmek normaldir. Piyasalar tam da beklendiği gibi davranıyor… ağın temelleri her zamankinden daha güçlü.”

Boring, Bitcoin fiyatının 33.000 dolara düştüğünü gören mevcut piyasanın “beklendiği gibi” davrandığını söyledi. Ayrıca Bitcoin ağının temellerini “her zamanki gibi güçlü” olarak nitelendirdi ve 1990’ların sonunda ve 2000’lerin başında patlayan internetten daha hızlı büyüdüğünü kaydetti.

Kernen, Boring’e Bitcoin fiyatının Mart 2020’de en son görülen seviyelere düştüğünü görüp göremeyeceğimizi sorduğunda, profesyonel yatırımcılar tarafından kullanılan tüm modellerin – bu arada, “%90’ın üzerinde korelasyon” olduğunu söylediğini söyledi. Bitcoin fiyatı 50.000 – 100.000 $ aralığına hareket edecek.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin