Topluluk Craig Wright’ın Satoshi olduğuna ikna aldu: Bitcoin SV inanılmaz yükselişini devam ettiriyor
Topluluk Craig Wright’ın Satoshi olduğuna ikna aldu: Bitcoin SV inanılmaz yükselişini devam ettiriyor

Sahte Satoshi yeni bir iddia ile tekrar gündemde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sahte Satoshi Dr Craig S Wright, geçtiğimiz günlerde, Bitcoin SV (BSV) topluluğunu ortaya çıkaracak bir manifestoya sahip olduğunu ve yeni yılın kripto para için yeni gelişmelere gebe olduğunu vurguluyor.

“SPV P2P ve sunucusuna sahip değil.”

Dr Craig S Wright, Twiitter aracılığıyla konuy ayönelik şunları söylüyor:

2019’da insanlara gerçek SPV sistemlerinin nasıl kurulacağını öğretmeye başlayacağız. Dolandırıcılık kanıtı yok, güvenli, anında. Whitepaper’a atıfta bulunuldu, ancak kimse onu elde etmeyi başaramadı. Yani, senin için yapacağım. Başkalarının bunu anlamasını ve ummuştum, ama… Artık zaman yok. Açıkçası, en basit şeylerin en zor olduğu anlaşılıyor. SPV P2P ve sunucusuna sahip değil.

Wright, bu Basitleştirilmiş Ödeme Doğrulaması (SPV) sistemini oluşturmak için orijinal Bitcoin whitepaper’ına başvurdu.

Bitcoin SV (BSV), Bitcoin Cash ağının bir forku olarak doğdu

Sahte Satoshi: “BSV iki yıl içinde terabayt büyüklüğündeki blokları işleyebilecek.”

Wright aynı zamanda BSV’nin iki yıl içinde terabayt büyüklüğündeki blokları işleyebileceği konusunda iddiada bulundu. Bu, Bitcoin bloklarındaki işlem alanı için insanların talebi ile aynı doğrultuda görünüyor. Bitcoin talepleri karşılamak için mücadele ediyor ve bu BSV müşterileri için harika bir haber olabilir.

Bununla birlikte, herhangi bir taahhüdü için eylem planını detaylandırmadı. Ancak Bay Faketoshi’nin, yaygın olarak bilindiği gibi, bu taahhütleri yerine getirme planının nasıl olduğunu görmek ilginç olacak.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin