Ryan Taylor:
Ryan Taylor: "Merkez bankalarının çıkardığı kriptolar kaçınılmaz gelecek."

Dash Ceo’su: “Merkez Bankası tarafından oluşturulan kripto paralar kaçınılmaz bir gelecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

23 Ekim tarihli bir röportajda Dash Core Group CEO’su Ryan Taylor, merkez bankası tarafından çıkarılan kripto paraların “kaçınılmaz gelecek” olduğunu ifade etti. Ancak Taylor’a göre, insanların hangi tür parayı kullanacağını ve tüketeceğini zaman gösterecek.

Money 20 / 20 konferansında konuşan Taylor, merkez bankalarının kendi kripto paralarını yayınlama konusunda belli avantajlara sahip olduklarını, ancak hangi formun alınacağına ve piyasanın nasıl tepki vereceğine dair soruların devam ettiğini belirtti. Taylor, “serbest piyasanın nihayetinde hükümetten daha iyi para tasarlayabileceğinin” altını çizdi:

Bunun kaçınılmaz olduğunu düşünüyorum. Hükümetler, ya rakiplerinin baskısıyla ya da kendi arzularıyla kendi kriptolarını başlatmak için çalışıyorlar. Ama en büyük yeniliklerin gerçekleşeceği yerin merkez bankaları olduğunu düşünmüyorum.

Ryan Taylor: “Kripto paralar menkul kıymet olarak sınıflandırılabilir.”

Temmuz ayında, Ryan Taylor kripto paraların menkul kıymet olarak sınıflandırılma olasılığı hakkında konuşmuştu.

Bu haftanın başlarında, Japonya Merkez Bankası’ndan bir yönetici, merkez bankası tarafından yayınlanan dijital para birimlerinin pratik bir ekonomik araç olmadığını, çünkü mali sistemden fiat paranın ortadan kaldırılmasını gerektireceğini belirtti.

Ancak, Temmuz ayında, bir E.U. Parlamenteri’nin yaptığı çalışma, merkez bankası tarafından yayınlanan dijital para birimlerinin kripto alanındaki mevcut rekabet eksikliğinden dolayı bir çare olabileceğini ortaya koydu.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin