Rock dünyasının ünlü isminden Dogecoin ve XRP açıklaması
Rock dünyasının ünlü isminden Dogecoin ve XRP açıklaması

Rock dünyasının ünlü isminden Dogecoin ve XRP açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para haber – Bir rock and roll efsanesi ve Bitcoin (BTC) gibi kripto para birimlerinin bilinen bir hayranı olan Gene Simmons, birkaç kripto para satın alarak kripto üzerindeki yükseliş duruşunu yeniden teyit etti.

Aldığı kripto paralar

Ünlü isim 1 Şubat’ta XRP ve Dogecoin (DOGE) dahil olmak üzere birkaç kripto para birimine sahip olduğunu söyledi. Simmons ne kadar yatırım yaptığını açıklamadı. Ayrıca açıklamasının bir tavsiye olmadığını kaydetti.

Simmons, Bitcoin, Ethereum (ETH) ve Litecoin (LTC) gibi büyük kripto para birimlerini de daha önceden satın aldığını ve şimdi de satın almayı planladığını iddia etti.

İlgi devam ediyor

Simmons, kripto para birimlerini destekleyen önemli bir ünlü ses olarak ortaya çıktı. Simmons, 2017 yılında yatırım stratejisinin bir parçası olarak Bitcoin ile ilgilendiğini söyledi. “Bitcoin ile ilgileniyorum, ancak yalnızca yatırım bulmacasının bir parçası olarak” dedi.

Simmons’ın DOGE ve XRP’ye yatırım yapma hamlesi, her iki kripto para biriminde de büyük bir boğa koşusunun ortasında geliyor. Hem Dogecoin hem de XRP, muhtemelen tartışmalı Reddit topluluğu r / Wallstreetbets tarafından öne çıkarıldı.

Yazının yazıldığı sırada XRP, son 24 saatte %50’nin üzerinde artışla 0,66 dolardan işlem görüyor. DOGE, son 24 saat içinde yaklaşık %41 artışla 0,039 dolardan işlem görüyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin