ripple (XRP)
Ripple (XRP) ile işlem yapmadan önce bilmeniz gerek 5 önemli detay

RippleNet yeni ağı ile 40 ülkeye erişim sağlayabilecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın RippleNet hizmetinin 40 ülkede kullanılmaya başladığını duyurmasıyla rakipleri karşısında çıtayı iyiden iyiye yükselttiğini gösteriyor.

RippleNet uluslararası genişleme sağlıyor

Son olarak 13 ülkenin daha bu hizmeti almaya başlamasıyla Ripple’ın sektörde otoriter bir paya sahip olduğunu görüyoruz. RippleNet artık Kuzey Amerika, Asya, Afrika, Avrupa ve Güney Amerika genelinde sınırları kaldırarak müşterilerine ulaşabilecek.

Geleneksel olarak yönetsel işletme ticaretiyle ilişkili olan yenilikçi Ripple platformu da farklı bir ışık dağılımını ortaya koyuyor. Ripple verdiği bu hizmet ile özellikle finansal işlemlerin çok emniyetli olmadığı bölgelere getirdiği güvenilir, hızlı ve şeffaf hizmetiyle, kendini bireysel kullanıcılara kanıtlamış durumda.

Ripple’deki müşteri başarısının SVP’si Marcus Treacher’a göre, genişlemenin birçok faydası bulunuyor. RippleNet, bankalara teknoloji kullanımı için bir çözüm önerisinde bulunurken, aynı zamanda küçük işletmelere, büyük işçi dövizleri ve ihtiyaç sahibi bireylerin de işlerini kolaylaştırıyor.

Bu arada, RippleNet ile işbirliği yapan birçok kuruluştan biri olan ödeme sağlayıcısı Xendpay, İngiltere, Malezya, Vietnam, Endonezya, Sri Lanka ve Bangladeş arasında bir bağ dokusu görevi görüyor. Xendpay, misyonu küresel işlem yayılımını demokratikleştirmeye dayalı bir “istediğini öde” kaynağı olmak.

Xendpay’ın kurucu ortağı ve CEO’su Paresh Davdra şunları söyledi:

Önde gelen Blockchain teknolojileriyle çalışmak, sınır ötesi ödemelerin maliyetini düşürme sözünü tutmamıza ve dünyanın her yerinden daha fazla paraya daha hızlı para transferlerine erişmemizi sağlıyor.

Ripple’ın en iddialı hizmeti xRapid olacak

Ripple’ın başarısının çoğu, yeni ürün xRapid’in piyasaya sürülmesine dayanıyor. Bir yayınlanma tarihi henüz belirlenmedi. Ancak zaten küresel bankalar arası yerleşimleri hedefliyor. American Express şu anda RippleNet ile bağlantılı bir kuruluş. Diğerlerinin ise platformun işlem ücretleri ile ilgili ortalama yüzde 60 tasarrufundan yararlanacağı öngörülüyor.

Bu büyüyen ekosistemin belki de en cesaret verici özelliği, çeşitli faydalanıcı toplulukların bağımsız olarak yönetilmelerine rağmen, Ripple ve xRapid’in organik yapısı, duvarlar inşa etmek yerine topluluklar oluşturmasıdır.

Hâlihazırda kripto para sıralamasında 3. sırada olan XRP, yükselişini devam ettirerek son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yüzde8,66 oranında yükselerek 35 sent sınırına dayanmış durumda. XRP, BTC karşısında ise yüzde 6,83 oranında yükseliş gösteriyor.

cryptoslate

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin