MoneyGram ve ripple
Ripple, MoneyGram ile anlaşmasını genişletiyor

Ripple’ın CEO’su: “Ripple, Bitcoin’den 1000 kat daha hızlı ve 1000 kat daha ucuz!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse, XRP’nin değeri bir yerden diğerine taşıma konusunda en verimli kripto para olduğunu kanıtladığını belirtiyor.

Ripple’ın CEO’su: “XRP bir ödeme sorununu çözme konusunda en verimli dijital varlık olduğunu herkese gösterdi.”

San Francisco’da düzenlenen Swell 2018 konferansında Cheddar’a konuşan Garlinghouse, XRP‘nin fiyatına odaklanmadığını ve bunun yerine teknolojinin sorunları çözmek için nasıl kullanabileceğini incelediğini söylüyor. Garlinghouse, açıklamalarına şunları ekliyor:

Fiyat performansını gerçekten düşünmüyorum. Teknik performans hakkında düşünüyorum. Ve XRP’nin Bitcoin işlemlerinden yaklaşık 1000 kat daha hızlı ve 1000 kat daha ucuz olduğu gerçeğini düşünüyorum. XRP bir ödeme sorununu çözme konusunda en verimli dijital varlık olduğunu herkese gösterdi. Bir müşteri sorununu çözmek için bu merkezi olmayan açık kaynaklı teknolojinin üstüne inanılmaz derecede başarılı bir ürün ve çözümler üretmeyi düşünüyorum.

Ripple’ın xRapid ürünü artık ticari olarak kullanılabilir

Aynı konferansta Garlinghouse, şirketin XRP kullanan sınır ötesi ödeme ürünü xRapid’in artık ticari olarak kullanılabileceğini açıkladı. Yazılım çözümü, finansal kurumların maliyeti düşürmesine ve sınır ötesi ödemelerin hızını artırmasına yardımcı olmak için tasarlandı. Eski ABD Başkanı Bill Clinton da konferansta konuştu ve yeni teknolojinin olanaklarının sonsuz olduğunu söyleyerek kripto ve Blockchain teknolojisine destek verdi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin