featured
Ripple yatırımcıları dikkat! XRP yöneticisi devasa satışa hazırlanıyor olabilir - Fiyat düşecek mi?

Ripple yatırımcıları dikkat! XRP yöneticisi devasa satışa hazırlanıyor olabilir – Fiyat düşecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amerika Birleşik Devletleri’ndeki piyasa düzenleyicilerinin XRP’nin kaderine henüz karar vermemiş olmasına rağmen, spot piyasası topluluk üyelerinden olumlu bir ivme görüyor. Geçen hafta, XRP fiyatı 0,4079 dolardan 0,6553 dolara %60 artış gösterdi. Fiyattaki bu yükseliş, 27,8 milyar dolarlık piyasa değeri ile CoinMarketCap listesinde kripto para birimini bir basamak yukarı çıkardı.

Jed McCaleb büyük bir XRP satışına mı hazırlanıyor?

Bu arada, Ripple kurucu ortağı Jed McCaleb’in piyasada daha fazla XRP satmaya hazır olabileceğine dair haberler var.

XRP araştırmacısı Leonidas Hadjiloizou’ya göre kurucu ortak, bu hafta 1 günde 38.345.406,53 XRP satacak. Hadjiloizou şunları söyledi:

Fiyatın şu anda piyasada yüksek kalmasıyla birlikte satış, düşüş senaryosunun XRP piyasasındaki pozitif ivmeyi bozmasına neden olabilir. 11 Şubat’ta Jed McCaleb, “tacostand” cüzdanından yaklaşık 40 milyon XRP’yi taşıdı. Topluluktaki kullanıcılar, kurucu ortağın XRP’sini sattığını görmekten memnun değiller ancak Ripple ile yaptığı sözleşmeye göre McCaleb’de satmaya devam edebileceği yaklaşık 500 milyon XRP kaldı.

McCaleb’in SEC davasında adı geçmiyor

Ancak Hadjiloizou, daha önce SEC’in XRP’nin Amerika Birleşik Devletleri’ndeki durumunu takip etmeye başladığından beri McCaleb’in XRP’sini satmayı bıraktığını belirtmişti. McCaleb, Ripple’ın kurucu ortağı olmasına rağmen, kayıt dışı menkul kıymetlerin satışı için Brad Garlinghouse ve Chris Larsen’in de suçlandığı SEC davasında yer almıyor.

McCaleb, araştırmacı tarafından tahmin edildiği gibi piyasada XRP satmaya devam ederse, fiyatların düştüğünü görebiliriz. XRP grafikleri piyasada daha önce ortaya çıkan inorganik şişmelerden kaynaklanabilecek herhangi bir gerçek hacme sahip olmadığını ileri sürüyor. Dijital bir varlık olarak XRP için zamanlar daha da zorlaşıyor olabilir, ancak topluluk kripto paranın geleceği konusunda iyimser kalmayı sürdürüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin