Ripple (XRP) Skrill desteğine kavuştu

Ripple (XRP) için bir dönüm noktası: XRP Skrill desteğine kavuştu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP) 0,36 dolar seviyesi etrafında işlem görüyor. Skrill duyurusu şu ana kadar fark edilmeden geçti. XRP/USD paritesi Pazar gününde bu saate kadar %3 oranında düşüşle 0,36 dolar ile flört ediyor. Piyasa değeri 14,5 dolar olan ikinci en büyük kripto para, 0,40 dolar engelinden arındırmak için bir dizi başarısız girişimden sonra düşüş eğiliminde kilitlendi.

Ripple (XRP) Skrill desteğine kavuştu

Skrill, Ripple’ın XRP’sine destek verdi ve platform artık toplam beş parayı destekliyor. Kullanıcı tabanından çok istenen bir duyuruda Skrill,  Ripple’ın  XRP’sini platformunda desteklediğini belirtti. XRP, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum ve Litecoin’den sonra platformda eklenecek beşinci kripto para olacak. Skrill Twitter aracılığıyla konuya yönelik şu duyuruyu yaptı:

XRP‘nin Skrill ile satın alıp satabileceğiniz kripto paralar listesine eklendiğini duyurmaktan dolayı çok heyecanlıyız.

Bunu yaparken platform, platformda XRP desteğini isteyen kripto topluluğundan birkaç kişinin ekran görüntüsünü de ekledi. Bu yeni ekleme ile kullanıcıların desteklenen yerel fiat para biriminde kripto parayı satın almasına yardımcı olacak.

xRapid XRP’yi sınır ötesi ödeme için nasıl kullanır?

XRP’nin platforma eklenmesi, Ripple için bir başka dönüm noktası

XRP’nin platforma eklenmesi, Ripple için bir başka dönüm noktası. Para birimi, dünyanın en büyük ikinci kripto parası haline gelmek için Ethereum’u devirdi ve sınır ötesi ödemeler ve havale desteğindeki yeni ortaklıklar ve yeni gelişmelerle sürekli olarak popülaritesini ve fiyatını arttırıyor.

Platform, bu yıl Temmuz ayında kripto para pazarına girerek, kripto para alım satımına izin vermek için Neteller’e katıldı. Henüz bir borsa platformu açıklanmadı, ancak kullanıcılar için ticaret yapılmasına izin veriyor. Bu sektördeki fırsatları vurgulayan Skrill CEO’su Lorenzo Pellegrino daha önce şunları söyledi:

Kripto para ticaretinin dünyası heyecan verici ve dinamik ve dijital cüzdan hizmetimiz kendisini bu çevreye fazlasıyla oturtuyor.

Skrill kripto ticaret hizmeti sunuyor

Pellegrino, platformun tüketicilere hızlı ve kolay kripto hizmetleri sağlama yeteneğinden emin. Skrill bir kullanıcı dengesini kripto para birimine dönüştürmek için %1,5 ile %3 arasında bir ücret talep ediyor ve 40’tan fazla fiat para birimi için kripto ticaret hizmeti sunuyor. Ayrıca, bir kullanıcı hesabına para yatırmak için 100’den fazla yöntemin sağlandığını ve bu nedenle dijital paralarla ticaret yapmak için sorunsuz bir yol sunulduğunu iddia ediyor.

Blokt

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin