Ünlü analist açıkladı: XRP fiyatı nereye gidiyor?
Ünlü analist açıkladı: XRP fiyatı nereye gidiyor?

Ripple (XRP) fiyatı zıpladı: Bu hamle boğaları sahneye çıkarır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP) fiyatı yüzde 5 arttı. Peki bu boğaların habercisi mi yoksa düşüş trendi tersine dönmedi mi?

Ripple (XRP) fiyatı son dönemdeki kayıplarını geri kazanıyor ve yüzde 5 arttı

Ripple (XRP), Ethereum’un altında üçüncü sırada yer alıyor ve günümüzde yatırımcıların yatırım yaptığı en popüler kripto paralardan biri. Geçtiğimiz 24 saat içinde fiyat kayıplarını geri kazanmaya devam ediyor. Kaydedilen işlem hacmi 998 milyon dolar iken,  oyunda 42.890.708.341 XRP  kripto para var. XRP’nin toplam piyasa değeri yaklaşık 12 milyar dolar. Bu andan itibaren, XPR 0,278 dolar olarak fiyatlandırılıyor. Coinbase borsasından elde edilen veriler, XRP meraklılarının %80’inden fazlasının dijital varlığı satın almaya devam ettiğini gösteriyor.

https://twitter.com/CryptoPriceXRP/status/1162943241509068801?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1162943241509068801&ref_url=https%3A%2F%2Fourbitcoinnews.com%2Ffinally-xrp-shows-signs-of-recovery-coinbase-users-still-hodling-despite-poor-attempts-to-climb%2F

XRP bir yıldan fazla bir süredir düşük performans gösteriyor ve token 0,5 ABD dolarının üzerine çıkamadı. XRP, 0,25 dolar işaretine yakın güçlü bir destek buldu ve yazım sırasında yüzde 5 artıyor. Ripple bu yıl, ödemeleri kolaylaştırmak için xRapid’i kullanmaya başlamış olan en önemlisi MoneyGram ve birçok yeni ortağı bir araya getirdi. Ripple ağının bazı sert taraftarları, piyasadaki XRP’nin yavaş hareketini düzenleyiciler tarafından sergilenen şüpheciliğe bağlıyor. XRP’den sorumlu olan Fintech şirketi Ripple, pazarda büyük miktarlarda kripto para satıyor ve böylece daha fazla büyümeyi engelliyor.

Peki boğalar devreye girer mi?

Ancak XRP/USD paritesinin ticaret görünümündeki mum grafiğine göre düşüş eğilimi henüz değişmedi. Günlük RSI (10 dönem için) 26,18’de, bu da XRP’nin 14 Ağustos’tan bu yana aşırı satım bölgesine girdiğini gösteriyor. MACD çizgisi sinyal çizgisinin altında kalır ve oluşan histogramın kırmızı olmasını sağlar. 30 Temmuz’dan sonra, Ichimoku Bulutu gölgesini yeşilden kırmızıya değiştirdi. Bu göstergelerin tümü, pazardaki satıcıların yaygınlığına işaret ediyor. Eğer XRP tırmanmayı başarırsa, 0,337 dolar seviyesine yakın sert bir dirençle karşılaşacak. Ancak bazı ünlü analistlere göre, öngörülebilir bir gelecekte Ripple fiyatında kayıplar olabilir.

Ourbitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin