Dev borsanın XRP likiditesi rekor kırdı!
Dev borsanın XRP likiditesi rekor kırdı!

Ripple (XRP) bu borsada listelenen ilk kripto para oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD’li kullanıcılar Huobi platformuna erişebilir ve bugünden USD/XRP, BTC/XRP ve USDT/XRP satın alıp satabilirler. Huobi, Ripple’ın (XRP) Coinbase Pro’da listelenmesinden sonra yaşanan büyük benimsenme avantajından yararlanıyor.

Ripple (XRP) işlem çiftleri, Huobi’nini ABD şubesinde destek alan ilk para oldu

Houbi Borsası, ABD şubesinin artık canlı olduğunu duyurmaktan gurur duyuyor. Singapur merkezli borsa, Cuma günkü açıklama yaptı ve üç XRP işlem çiftinin şu anda alım satım için hazır olduğunu belirtti. Çiftler USD/XRP, BTC/XRP ve USDT/XRP’dir. Huobi Global’ın tezgah üstü (OTC) türev alım satım masası Mart 2019’da XRP sözleşmeleri listelediğini duyurdu. Borsa, XRP’nin Coinbase Pro’da listelenmesinden sonra yaşanan büyük benimsenme işleminden faydalanıyor.

Huobi, düzeltilmiş işlem hacmiyle dünyanın en büyük üçüncü kripto borsasıdır. ABD merkezli HBUS ile stratejik bir ortaklığın ardından yeniden markalaşmanın ortasında. Daha sonra Huobi markasının lisanslı olması ve perakende işlerini HBUS.com’dan Huobi.com’a yeniden markalaştırması kabul edildi. Yeniden markalaşmaya ek olarak, borsa 2019’un ilk yarısında kendi çıkardığı stablecoin’i daha geniş bir kullanım alanı için hazırlıyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin