Yatırımcıların merakla beklediği Arbitrum Airdrop için tarih belli oldu

Ripple sahipleri dikkat! 2 yıl sonra Airdrop almaya hak kazandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında sıklıkla duyulan Airdrop, ücretsiz dağıtla yeni token olarak tanımlanabilir. Dağıtılan tokenler bazen fazla değer görmesiyle yatırımcısına bir hayli fazla kazandırıyor. Dün yaptığımız bir haberde ise Aptos Token’i Airdrop sonrasında büyük bir kayıp yaşamıştı.

Airdrop, cüzdan adreslerine token göndermeyi içeren bir pazarlama stratejisidir. Küçük miktarlarda yeni sanal para birimi, blok zinciri topluluğunun aktif üyelerinin cüzdanlarına ücretsiz olarak gönderilir.

Yaklaşık iki yıllık bir bekleyişin ardından, Flare projesi sonunda Spark (FLR) tokenini XRP sahiplerine Airdrop ile birlikte dağıtacak. Proje geçtiğimiz günlerde yeni bir dağıtım takvimi yayınladı.

Beklenti son buluyor, Airdrop dağıtım gerçekleşecek

Flare projesi, Spark (FLR) tokenini yaklaşık iki yıl sonra uygun XRP sahiplerine Airdrop yoluyla bırakacak. Proje, akıllı sözleşme özelliklerini Ripple’a getirmeyi amaçlıyor.

Token dağıtımının borsalarla yapılan görüşmelere bağlı olarak 24 Ekim ile 6 Kasım arasında gerçekleşeceğini söyledi. Flare, 2020’nin sonlarında yaptığı duyuruda belirtildiği gibi, 2021’in ilk yarısında dağıtmayı planlamıştı. Ağın anlık görüntüsü o döneme ait ve toplam 100 milyar Spark tokeni var.

Airdrop için uygun olan herkes, kendilerine tahsis edilen talep edilebilir kıvılcım tokenlerinin %15’ini alacak. Bunu takiben kalan, minimum 25 aylık ve maksimum 34 aylık bir süre içinde dağıtılacaktır. Bu, ayda ortalama %3’e denk geleceği anlamını taşıyor.

Katılan borsalarda XRP sahibi olan herkes airdrop için uygun olacak. Airdrop’u destekleyen platformlar arasında Crypto.com gibi önemli borsada yer alıyor. Hariç tutulan hesaplar arasında Ripple kurucu ortağı Jed McCaleb ve dolandırıcılık, hırsızlık ve dolandırıcılık sonucunda XRP aldığı bilinen hesaplar olduğu bildirildi.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin