Sıcak Gelişme: Amerika, kripto incelemesi için AB’yi ziyaret ediyor

Avrupa Birliği, kripto düzenlemesi için Amerika’dan yardım talep etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel dijital varlık endüstrisi, kripto düzenlemelerinin olmaması nedeniyle artan oynaklık altında işlem görüyor. Avrupa Birliği (AB) finansal hizmetler şefi, kriptoyla ilgili daha net yasalar çağrısının ortasında, ABD’li politika yapıcıları bunun üzerinde bir sonuca varmaya çağırdı.

Daha öncesinde de çalışmalar yürüten Avrupa bölgesi bu sefer Amerika’dan yardım istiyor. Kripto düzenlemeleri ile beraber yatırımcıların daha çok korunacağı düşünülüyor.

Kripto düzenlemesi bir ihtiyaç haline geliyor

Paylaşılan rapora göre, AB finansal hizmetler şefi Mairead McGuinness, finansal istikrarı tehdit eden dijital varlıklar hakkında bir uyarı yayınladı. Piyasaya uygulanan herhangi bir kripto düzenlemesinin küresel düzene konulması gerektiğini belirtti.

McGuinness, kripto piyasası etrafında yasalar oluşturmaya hevesli olan diğer ülkeleri de görmeleri gerektiğini vurguladı. Bununla birlikte, Avrupa Birliği’nin uyguladığı kripto düzenlemelerine yetişmeye çalışan birkaç yetkili olduğu söyleniyor. 

Rapor, İrlandalı komiserin ABD’li politikacılarla Capitol Hill’de bir araya geldiği paylaşıldı. Kripto endüstrisinin nasıl düzenleneceği hakkında kısa bir konuşma yaptı. Komiser, ABD’li politika yapıcıların AB ile aynı çizgide olduğunu hissetti. Bununla birlikte, Avrupalı politika yapıcılar kripto düzenlemeleri ve piyasası konusunda daha endişeli.

Bu arada, ABD düzenleyicisi ve yetkilileri, daha net kripto düzenlemelerine duyulan ihtiyaç konusunda bölünmüş görünüyor. Raporlar, SEC komiseri Hester Peirce’in düzenleyicileri, değiştirilemez token (NFT) yaratıcılarını ve tüccarlarını belirli yasalardan habersiz tutmak için çağırdığını gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin