Brad Garlinghouse: “Ripple kesinlikle başlangıç ​​çizgisini geçti!”
Brad Garlinghouse: “Ripple kesinlikle başlangıç ​​çizgisini geçti!”

“Ripple kesinlikle başlangıç çizgisini geçti!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu haftanın başlarında yapılan bir röportajda, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Ripple hakkında konuştu ve ödeme sorunlarına nasıl çözüm getirdiğini anlattı. Brad Garlinghouse, trilyonlarca dolar cinsinden ölçülen ödeme sorununu çözmek için Ripple’ın çözümlerini kullanan Western Union ve Moneygram gibi büyük müşterileri örnek verdi. Ayrıca Brad Garlinghouse: “Ripple kesinlikle başlangıç ​​çizgisini geçti!”

Brad Garlinghouse: “Ripple kesinlikle başlangıç ​​çizgisini geçti!”

Brad Garlinghouse, konuya yönelik şunları söyledi:

26 millik bir maratonun 1 mil işaretçisiyken, kesinlikle başlangıç ​​çizgisini geçtik.

Brian Kelly bunun yatırımcıların kaçırdığı en büyük şey olduğunu söyledi. Brad Garlinghouse, XRP için boğa koşusunun nedenleri olduğunu da belirterek, ödeme pazarının büyüklüğü hakkında da konuştu ve bu da yaklaşık 155 trilyon dolar değerinde. Brad Garlinghouse, bu parayı taşımak için 31 milyar dolarlık bir ücret ödediğinizde sözlerine ekledi.

Ripple’in kurumsal ürünleri, hareket eden paranın maliyetinde %60 tasarruf sözü veriyor. Bu aynı zamanda geçen ay xRapid pilotunu üstlenen şirketlerin birçoğu tarafından teyit edilen bir sonuç. Pilotların çoğunluğu çok iyi geçtiğinden, şirketler Ripple için “oyun değiştiren” bir teknoloji diyor.

“Eğer bir kripto para yatırımcısı iseniz Ripple’a yatırım yapabilirsiniz.”

Ripple’ın xRapid çözümü özellikle mevcut likiditenin nostro hesapları biçiminde elimine edilmesine izin verir. İşlemi ve XRP para birimini işlemek için XRP Ledger’ı kullanarak, hızlı sınır ötesi işlemlere izin verir ve  likidite sağlar. Brian Kelley konuya yönelik şunları söyledi:

Eğer bir kripto para yatırımcısı iseniz Ripple’a yatırım yapabilirsiniz. Ledger’ı para birimi olmadan kullanabilirsiniz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Yazı içeriğindeki zilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin