Ripple'da dev XRP transferi gerçekleştirdi! İşte detaylar
Ripple'da dev XRP transferi gerçekleştirdi! İşte detaylar

Ripple’da dev XRP transferi gerçekleştirdi! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Whale Alert blockchain izleme hizmeti tarafından paylaşılan veriler, son 20 saat içinde, Ripple’a bağlı XRP’ye birden fazla kişi tarafından işlem yapıldığı tespit edildi. Bu işlemler Ripple teknoloji canavarı, birkaç ODL koridoru ve Binance gibi popüler borsalarda gerçekleştirildi.

1.18 milyar XRP transferi gerçekleştirildi.

Kripto takip ekibi, son 20 saat içinde, bazıları 200 milyon XRP’nin Ripple tarafından değiştirildiğini bildirdi. Ripple, genellikle XRP’yi harici cüzdanlara, müşterilere, finans kurumlarına ve borsalara göndermek ve ayrıca şirketin operasyonel harcamalarını karşılamak için gönderir. Bu işlemle birlikte Ripple, XRP satmak için kullanılan RL18-VN cüzdanına 65.000.000 XRP gönderdi. Daha sonra bu cüzdandan ülkede ODL platformu olarak faaliyet gösteren Filipinler merkezli Coins.ph borsasına 10.000.000 token gönderildi. Bir başka Ripple ODL platformu olan kripto Bitso, Bittrex borsasından 20.000.000 XRP alımı daha gerçekleştirildi.

Bu 23 transfer arasında en büyük işlemler anonim balinalar ve Coinone borsası tarafından gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen işlemler ise sırasıyla şu şekilde; 225.110.270 XRP 249.999.980 adet XRP.

XRP gönderen ve alan diğer katılımcılar arasında Binance (120 milyon XRP’nin üzerine işlem gerçekleşti). Bu yıl Galaxy Digital tarafından satın alınan saklama hizmeti BitGo, FTX borsası, Kraken ve Güney Kore platformu Bithumb (cüzdanları arasında 90 milyon XRP) tarafından gerçekleştirildi. Bu sefer transfer edilen toplam XRP (1.76 milyar) fiat olarak yaklaşık 1.180 milyar dolara değere sahip.

SEC ile ilgili sorunlara rağmen Ripple bu yıl çok güçlüydü!

Bu haftanın başlarında yayınlanan Twitter gönderisine göre, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile yasal savaşa rağmen 2021’in şirket için en güçlü yıl olduğunu belirtti.

Garlinghouse’a göre, XRP tarafından desteklenen İsteğe Bağlı Likidite çözümü artık RippleNet ağı tarafından aktarılan toplam USD hacminin dörtte birini oluşturuyor. Ayrıca, diğer başarıların yanı sıra Japonya ve BAE’de iki yeni ODL koridoru açıldı. SEC tarafından Aralık 2020 tarihinin son 10 gününde başlatılan dava, her iki taraf da mahkemede birbirlerine karşı zafer kazanmaya devam ettiği için hâlâ bitmedi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin