Binance Coin fiyat analizi: BNB yükseliş eğilimini sürdürebilecek mi?
Binance Coin fiyat analizi: BNB yükseliş eğilimini sürdürebilecek mi?

Binance Coin fiyat analizi: BNB yükseliş eğilimini sürdürebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin fiyat analizi önceki 540 doların üzerindeki konsolidasyonun ardından bugün yükseliş eğilimi içerisinde yer alıyor. Boğalar yeniden ivme kazandığında BNB bir sonraki hedefe yani 570 dolara hareket edecek.

Binance Coin Price Analysis: BNB consolidates above $540 support, ready to move higher again? 1

Kripto para piyasası son 24 saat içinde düşüş eğilimi içerisinde yer aldı. Piyasa liderleri, Bitcoin ve Ethereum, yüzde 0,97 ve yüzde 1,09 kayıpla kırmızıda işlem görüyor. Bu sırada Binance Coin (BNB) yüzde 0,73’lük benzer hafif bir kayıpla işlem görüyor. BNB fiyatı 538,23 ile 554,13 dolar aralığında işlem görüyor ve son 24 saatte hafif oynaklık olduğunu ortaya koyuyor. İşlem hacmi yüzde 17,54 azalarak 1.535 milyar dolara ulaştı. Bu sırada toplam piyasa değeri 91.17 milyar dolar civarında işlem görüyor ve kripto para piyasa değerine göre 3. sırada yer alıyor.

Binance Coin 4 saatlik grafik: BNB 570 dolara yükselmeye hazır mı?

Binance Coin Price Analysis: BNB consolidates above $540 support, ready to move higher again?

Yukarıda yer alan 4 saatlik grafiğe göre 540 dolarlık desteğin üzerinde güçlü bir taban oluştuğunu görebiliriz. Bu da muhtemelen Binance Coin fiyatını hafta sonu sonuna kadar başka bir ralliye yönlendirebilir.

Binance Coin fiyatı geçen hafta tersine dönme belirtileri göstermeye başladı. 13 Aralık tarihinde 510 dolar civarında bir desteğin bulunmasının ardından, piyasa giderek daha dar bir aralıkta konsolide edilmeye başladı. Böylece BNB daha fazla düşüş göstermedi.

BNB 23 Aralık tarihinde 550 doları kırmasının ardından 540 dolara kadar geri çekildi. Bu bölgede konsolide oldu. Şimdilik, 540 dolarlık destek hala geçerli, bu da muhtemelen Binance Coin fiyat hareketinin daha yüksek bir düşük belirlediği anlamına geliyor. BNB’nin 570 dolar direncini zorlaması beklenebilir.

Binance Coin fiyat analizi: Sonuç

Binance Coin fiyat analizi, mevcut konsolidasyonun hafta sonu daha yüksek bir artışla sonuçlanması beklenebilir. BNB fiyatı da bugün yükseliş gösteriyor. Bir sonraki hedef 570 dolarlık bir önceki direnç olarak belirlenebilir. Bu da BNB için yakında yaklaşık yüzde 5’lik bir kazanç görebileceği anlamına geliyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin