SBF’nin 8 milyar dolarlık vurgunu ve yönetim biçimi…

Ripple avukatı, SBF’nin durumuyla ilgili önemli açıklama yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTX olaylarından sonra endüstri içinde bazı taşlar yerinden oynadı. SEC olaya daha çok dahil olmak istedi. Özellikle düzenleme noktasında görüş bildirildi.

Düzenlemeler genellikle vatandaşları kötü aktörlerden korumayı amaçlarken, ABD’deki kripto düzenlemelerinin etkinliği, geçtiğimiz yıl büyük borsaların ve ekosistemlerin (FTX, Celsius, Voyager ve Terra) devasa düşüşü nedeniyle sorgulanıyor.

Tüm bunların yanında FTX’in eski CEO’su SBF hakkında bir ceza süreci de güdeme geldi. Bu konu hakkında ise en net düşünceyi Ripple avukatı açıkladı.

SBF, hapis cezası mı alacak?

SEC ve Ripple davasındaki XRP sahiplerinin avukatı John Deaton, SBF’nin mahkemenin sert cezasından kurtulabileceğini öne sürüyor.

Ripple avukatı John Deaton, FTX ve BlockFi anlaşmasının da hileli olduğunu iddia etti. SBF, diğer şirketine izinsiz ödünç verirken fonların FTX’te tutulmasını şart koştu. Bu doğrudan hırsızlık teşkil eder.

Deaton, SBF hapishanesiyle ilgili buradaki tek meşru tartışmanın bunun şimdi mi yoksa birkaç hafta sonra mı olması gerektiğinin altını çizdi. Buna daha spesifik kanıtlar elde edildikten sonra karar verilebileceğini açıkladı.

Şu anda SBF’yi hapse atmak için pek çok kanıt olduğunu öne sürülüyor. XRP avukatı, SBF’ye yönelik bu eylemlerin, ABD Ceza Dairesi ile bir anlaşma yapmak için lobi yapılan tüm insanları masaya getireceğine dair ipucu verdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin