featured

Ripple ile SEC arasındaki davada kritik tarihler: Sona yaklaşılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 21 Ekim’de Ripple, topluluğunun sevinciyle uzun zamandır talep edilen Hinman belgelerine nihayet sahip olduğunu duyurdu. Eski bir SEC çalışanı olan William Hinman, 2018 dersinde Ethereum’un menkul kıymet olmadığını beyan etmişti. Şimdi, bir diğer önemli tarih yaklaşıyor.

Haberi veren Ripple genel danışmanı Stuart Alderoty’ye göre, SEC’in dahili e-postalarını ve eski kurumsal finans direktörünün 2018’deki kötü şöhretli konuşmasının taslaklarını içeren belgeler halktan gizli tutuluyor.

Önemli tarih: 5 Aralık

Yaklaşan bir diğer önemli son tarih, düzeltilmiş yanıt özetlerinin kamuoyuna duyurulacağı 5 Aralık’tır. Yanıt özetlerinin Hinman e-postalarını içerip içermeyeceği konusunda spekülasyonlar var.

Ripple davasının bir katılımcısı olan ve Reaper Financial adına profesyonel görünmek için dava açan avukat Fred Rispoli, yanıt özetlerinde e-postaları görmeyi bekliyor. Ancak muhtemelen bunlar düzeltilecekler.

Ripple SEC

Davayla ilgili olumlu umutlar olsa da, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, bunun ancak XRP’nin menkul kıymet olmadığı düşünülürse mümkün olacağını söylüyor. Garlinghouse, davanın 2023’ün ilk yarısında sonuçlanmasını bekliyor.

Eski federal savcı ve savunma avukatı James K. Filan, Bölge Yargıcı Torres’in 31 Mart 2023 tarihinde veya öncesinde hem bilirkişi önergelerine hem de özet karar önergelerine aynı anda karar vereceğini tahmin ediyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin