XRP, 2018'den beri ilk kez 1 doları aştı: Yeni rallinin arkasında ne var?
XRP, 2018'den beri ilk kez 1 doları aştı: Yeni rallinin arkasında ne var?

Ripple Asya’da bu adımı attı – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple, Güneydoğu Asya’daki varlığını genişletmek için Malezyalı Tranglo firmasında büyük bir hisse satın aldı.

Ripple, Talep Üzerine Likidite (ODL) hizmeti için yeni koridorlar sunmak üzere Malezya merkezli sınır ötesi ödeme şirketi Tranglo’da yüzde 40 hisse satın aldı.

Ortaklık, şirketin Güneydoğu Asya’daki varlığını daha da genişletmesine olanak tanıyacak. Ripple’a göre, bölgenin sınır ötesi ödemeler için “standart bir entegrasyona” ihtiyacı var.

Ripple, geçtiğimiz hafta Güneydoğu Asya’daki operasyonlarını yönetmek için eski Uber yöneticisi Brooks Entwistle’ı işe aldı.

Düzenleyiciler tarafından satın alma işlemine yeşil ışık yakılırsa Entwistle, Ripple’daki ürün başkan yardımcısı Amir Sarhanghi ile birlikte Tranglo’nun yönetim kurulunda yer alacak.

Bu Şubat ayında Tranglo, dünyanın en büyük iki havale alıcısı olan Nijerya ve Gana’nın yanı sıra Uganda ve Brezilya ile yeni ödeme kanalları kurdu.

Ripple’ın Kredi Limiti hizmeti

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse yaptığı açıklamada, müşterilerin hem ODL hem de Kredi Limiti hizmetinden yararlanabileceklerini söyledi.

Ripple, küresel ödemeleri finanse etmek için RippleNet ağı üyelerine XRP kredileri sunmaya başladı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin