featured

Ripple fiyat analizi – XRP 1 dolar seviyesini aşmaya hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği ve sık sık gündemde olan altcoin Ripple için bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş görünüyor.  XRP bu yazının yazıldığı sırada 0,99 dolardan işlem görüyor. Altcoin için mevcut destek noktası dolar seviyesinde.

Ripple fiyatı şu an için düşüşte. Ancak fiyatın daha fazla düşmesini önlemek için 0,90 dolar direnci beklendiğinden, bugünün Ripple fiyat analizi yükseliş gösteriyor. Bugün ilerleyen saatlerde XRP’nin daha fazla kazanç görülmeden önce konsolide olması ve net bir yüksek-düşük ayrımı oluşturması muhtemel.

Son 24 saatte Ripple fiyat hareketi: Ripple 0,90 dolara geri dönüyor

Dünün en yüksek seviyesi, yukarıdaki 4 saatlik grafikte de gösterildiği üzere bir Doji mumuyla işaretlendi. Doji, piyasa coinleri arasında kararsızlığa işaret ediyor. Bu nedenle dünkü fiyat hareketi tarafsız olarak yorumlanabilir.

Daha fazla kazanç görülmeden önce XRP’nin konsolide olduğunu ve net bir yüksek düşük ayrımı oluşturduğunu görebiliriz. Mevcut seviyelerde iken, Ripple fiyatı aralık ayının geri kalanında ve ocak ayının ilk yarısında yükselişini sürdürecek gibi görünüyor.

Bugünün fiyat analizi, desteğin 0,90 dolarda bulunduğunu gösteriyor. Bu da geçen hafta direncin olduğu seviye. 0,89 dolardan dünün en yüksek seviyesine kadar yukarı doğru eğimli bir yarı yol düzeltmesine uygulanan bir Fibonacci düzeltme aracı mevcut.

Bu da bugün Asya’nın erken saatlerinde test edilen bir fiyat seviyesi olan 0,87 dolardaki 1,272 Fibonacci uzantısında yeni bir aşağı yönlü destek bulunabileceğini gösteriyor. Sonuç olarak ise direnç olarak tutuldu.

XRP/USD 4 saatlik grafik analizi: XRP’nin yükselmesi bekleniyor

4 saatlik grafikte, Ripple fiyatının şu anda 0,90 dolar seviyesinden güçlü bir destek noktası bulduğunu görebiliyoruz. Bu da yeni bir düşük seviyenin oluşturulduğunu gösteriyor.

Ripple fiyat hareketi, geçen hafta boyunca güçlü bir yükseliş momentumu dönüşü gördü. Önce yavaşça düştükten sonra, ilk yüksek dipler ayarlanmadan önce destek 0,76 dolar seviyesinde bulundu.

 

Ripple xrp 4 saatlik grafik

XRP için 4 saatlik grafikte, bu haftanın en yüksek seviyeleri 10 sentten fazla bir kırılma yaşamazsa ve fiyatların bu seviyelerin etrafında yavaş yavaş bir dip oluşturduğu görülürse, Ripple fiyatının yükselişte nasıl kalacağını gösterir.

Piyasada görülen mevcut seviyelerdeki hareketin arkasında güçlü bir satış baskısı olmadığı için bugünün Ripple fiyat tahmini yükselişini koruyor. Bu nedenle mevcut seviyelerden XRP satın almak için iyi bir zaman olabilir.

Cumartesi günü, Ripple’ın fiyatı birkaç dakika içinde yaklaşık %12 oranında düştü. Bu düşüşün ardından destek noktası 0,90 dolar seviyesine kadar geriledi. Sonuç olarak, Ripple fiyat hareketi muhtemelen sağlam bir yüksek dip oluşturdu ve şimdi bir kez daha yükselmeye hazır.

Ripple fiyat analizinde sonuç olarak

Yukarıdaki teknik değerlendirmeler ışığında, piyasada görülen mevcut seviyelerdeki hareketin arkasında güçlü bir satış baskısı olmadığı için bugünün Ripple fiyat tahmini yükselişini koruyor. Bu nedenle mevcut seviyelerden XRP satın almak için iyi bir zaman olabilir. Direnç noktalarının tutunması veya düşmesi durumunda bu fikirler yeniden değerlendirilebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin