featured

26 Aralık Solana fiyat analizi – SOL, grafiğinde boğaları endişelendirecek hareketler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği altcoinlerden bir tanesi olan SOL, 200 dolarlık kilit direnç seviyesine doğru ilerliyor. Başarılı bir çıkış ve destek olarak yeniden test, muhtemelen Solana kripto para birimini ATH çevresindeki bir sonraki büyük direnç seviyesi için başka bir atışa yönlendirebilir.

Altcoin Solana için mevcut destek noktası 187 dolar iken, anahtar direnç noktaları 200 dolar ve 205 dolar seviyeleri.

SOL, 187 dolar seviyesinin ortasında sağlam bir yatay destek çizgisi buldu. Şu anda ise 200 dolarlık kilit direnç seviyesine doğru gidiyor.

Solana SOL grafik

Öte yandan, SOL fiyatı grafiğinde bir düşüş formasyonu olan artan bir takoz şekli oluşturmuştu. Bu nedenle kama modelini yok ettikten sonra kısa bir geri çekilme mümkün olabilir. Sonuç olarak mevcut fiyat seviyelerinde dikkatli olmak en iyisi.

Altcoin SOL için teknik göstergeler

İşlem Hacmi: Devam eden hacim SOL’u yükseltmeye devam ediyor. Henüz görülen bir zayıflık yok. Bu da boğalar için iyi bir haber.

RSI: Günlük zaman dilimindeki RSI yukarı doğru ilerliyor. Son zamanlarda 50 puan işaretini geçmeyi başardı. 58 puanın üzerine çıkmayı başarırsa bu, net bir yükseliş modeli olacaktır. Sonuç olarak ise Solana daha yüksek bir zirveye işaret edecektir.

MACD: Günlük zaman dilimindeki MACD, genişleyen bir histogramda. Hareketli ortalamalarla birlikte yükselişte. Bu tam olarak bir boğa trendinde olması istenilen şeydir.

Mevcut önyargı yükseliş olacağı yönünde. Ancak en iyisi mevcut direnç seviyesi olan 200 dolar seviyesine ve yükselen kama düşüş modeline dikkat etmek.

SOL fiyatı için kısa vadeli tahmin

Solana, geçtiğimiz hafta direnç seviyelerinde istikrarlı bir hızla ilerleyerek harika bir performans göstermişti. Şu anda var olan en büyük zorluk 200 doların üzerine çıkmak ve bu seviyede sağlam bir temel oluşturmak. Düşüş takozu, daha fazla fiyat artışından önce bir geri çekilme gerçekleşebileceğinden dikkatli olunması gerekiyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin