Ethereum’a değerini veren şey nedir?
Ethereum’a değerini veren şey nedir?

Rapor: “Ethereum (ETH) çok beklenen 2.000 dolarlık seviyeye ulaşabilir”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum (ETH) CME vadeli işlem sözleşmeleri dün 8 Şubat’ta hayata geçti. Unfolded ekibine göre, Ethereum türev ürünleri alım satımının ilk gününde yaklaşık 34 milyon dolar değerinde toplam 388 sözleşme işlem gördü. Unfolded’daki ekip bu kilometre taşını aşağıdaki tweet aracılığıyla paylaştı.

Tesla Bitcoin Satın Alma Senaryosu Ethereum’a da yaradı

CME Ethereum vadeli işlemlerinin piyasaya sürülmesinden önce, tüccarlar ve yatırımcılar, CME vadeli işlemlerinin hayata geçmesinden sonra Bitcoin’in 2017’de yaptığı gibi, piyasaya sürülmenin ETH’nin ayı döngüsüne girmesine neden olup olmayacağı konusunda tedirgindiler.

Bununla birlikte, Ethereum’un 1.480 dolarlık desteği iyi durumda kaldı ve ETH’yi çevreleyen yükseliş, Tesla’nın Bitcoin’de 1.5 Milyar dolar satın aldığını açıkladığında yeniden canlandı. Etkinlik, Ethereum’un tüm zamanların en yüksek seviyesi 1.823 doları -Binance fiyatıyla- ilan etmesiyle kripto piyasasının ilgi odağı oldu.

Ethereum 2.000 dolarlık beklenen hedefe ulaşabilir

Upblock ekibi, Ethereum üzerinde bazı makro analizler yaptığı ve dijital varlığın şu anki yükselişle 2 bin dolara hazır olabileceği sonucuna vardı. Ekip, Ethereum hakkındaki bu sonucu yakın tarihli bir kripto piyasası raporunda paylaştı.

ETH, sürekli olarak daha yüksek zirveler yapıyor ve yeni ATH seviyelerinin gerçek parabolik fiyat keşfine girmesi için zorluyor. Önceki haftalarda çok zaman harcadı ve belirli bir kritik seviyesinin üzerinde kalmayı başarması bu kopmayı garantileyebilir.

MKAST Algoritması gibi teknik göstergelere bakıldığında, son zamanlarda aşırı yükseliş nedeniyle yükseliş durumu hızlıca tespit edilebilir. MKAST Endeksi 13/15 puan gösteriyor, bu da başka bir dürtüsel hareket için yeterli alan bırakıyor ve bu da “sihirli” 2000 $ seviyesine ulaşılabileceğini gösteriyor.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin