Popüler balina adresleri bu altcoinlere yöneliyor! Peki neden?
Popüler balina adresleri bu altcoinlere yöneliyor! Peki neden?

Popüler balina adresleri bu altcoinlere yöneliyor! Peki neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son derece değişken kripto para piyasasında binlerce farklı kripto para birimi ve çok sayıda yeni kripto projesi var. Bitcoin, Ethereum ve diğer birçok kripto birimi, yatırımcılar için çok ilgi çekici görünüyor. Kripto balinaları, pazarın baskın figürleridir ve ticaret için oldukça büyük miktarda kripto para birimi tutabilirler. Öyleyse, kripto balinalarının Aralık 2022’de satın aldığı ilk beş kripto para birimini inceleyelim.

Cardano

Popüler merkezi olmayan blockchain platformu Cardano, işlemleri yürütmek için Proof-of-Stake (PoS) mekanizmasını kullanır. Platform, ağında farklı DApp’lerin (Merkezi Olmayan Uygulamalar) ve DeFi protokollerinin geliştirilmesini sağlamak için akıllı sözleşmeler kullanır.

Cardano, geliştiriciler arasında en sevilen blok zincirlerinden biri haline geldi ve şimdiye kadar platformunda 800.000’den fazla NFT üretti. Popülerliğine katkıda bulunan hızlı işlemler ve uzun vadeli ölçeklenebilirlik sunar. Cardano, Ethereum’un 15 TPS’sine kıyasla saniyede 250’ye kadar işlem (TPS) işleyebilir.

Cardano, balinaların son birkaç aydaki faaliyetleri nedeniyle bu listenin bir parçası haline geldi. WhaleStats’ın tweet’ine göre, Cardano (ADA) son 24 saatte en büyük 100 balina arasında en çok satın alınan 10 token arasına geri döndü. Buna ek olarak ADA, son 24 saatte ilk 2000 balina arasında EN ÇOK KULLANILAN akıllı sözleşmelerden biridir.

2017’de piyasaya sürülmesinden bu yana ADA, %2.300’den fazla artışla kullanıcılar için muazzam getiriler sağladı. ADA’nın 18 milyar dolarlık bir piyasa değeri var ve şu anda token başına 0,3046 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin

Bitcoin, dünyadaki en değerli kripto para birimidir. Bitcoin açısından bir balina yatırımcısı, 1.000 veya daha fazla BTC tokenine sahip olan kişidir. Kripto balina izleyicisi, BTC tokenlerinin yaklaşık %40’ının balinalar tarafından tutulduğunu gösteriyor. Şu anda 17.117 $’lık bir fiyatla Bitcoin, Aralık 2022’de satın alınacak en iyi kripto para birimleri arasında olabilir. Coinmarketcap verilerine göre, Bitcoin’in canlı piyasa değeri 330,4 milyar dolar.

Whale alert, BTC balinalarının anonim bir cüzdan adresinden Kraken’e 9.901 BTC’yi (169.772.480 USD) aktardığını tweetledi. BTC fiyatı bugün 17 bin doları geçtiğinden ve bugün yaklaşık %2 arttığından, en iyi kripto balinalarının Aralık 2022’de en iyi kripto para birimini satın alabileceğini gösteriyor.

Ethereum (ETH)

Ethereum, merkezi olmayan bir blockchain sistemidir. ETH, merkezi olmayan akıllı sözleşmelerin yürütülmesi için bir platform olarak hizmet eder. Kripto balinalarının gözleri her zaman Ethereum’dadır.

Zincir üstü platform Santiment tarafından 22 Kasım’da atılan tweet’e göre, büyük Ethereum balinaları 1 milyar dolardan fazla değere sahip yaklaşık 947.940 ETH ekledi. Son zamanlarda Santiment verilerine göre, 7 Aralık’ta Balinalar ve köpekbalıkları mevcut fiyat seviyesinden daha fazla Ethereum (ETH) eklerken, fiyatlar 1.230 dolar civarında dalgalanıyor. Bu, kripto balinalarının Aralık 2022’de bu en iyi altcoini almaya devam ettiğini gösteriyor.

XRP

Ripple‘ın açık kaynaklı, izinsiz protokolünün yerel tokeni XRP’dir. Ripple, blockchain teknolojisini kullanarak işletmeler için en iyi kripto para birimi çözümleri sağlayıcısı olmak istiyor.

Ripple iş ve finans kurumlarına şeffaf, verimli ve uygun fiyatlı çözümler sunar. Özellikle 12 Aralık’ta balina tweet’ine göre, Binance cüzdanından bilinmeyen başka bir cüzdana 18.843.741 $ değerinde 49.926.217 XRP aktarıldı.

Fiat para birimleri, Bitcoin gibi iyi bilinen kripto para birimleri ve hatta farklı emtia işlemleri, merkezi olmayan platform tarafından kolaylaştırılabilir. Şu an 0,3771 dolar fiyatıyla XRP, 2022 yılında balina alım listesinin bir parçası olabilir.

Battle Infinity

Battle Infinity, kullanıcıların ve içerik oluşturucuların çeşitli kazan-kazan (P2E) oyunlarında yer almalarını sağlamak için blockchain teknolojisini kullanan merkezi olmayan bir projedir. Proje, NFT, DeFi ve oyun sektörlerinde altı yeni ürünü içeren heyecan verici yol haritası nedeniyle kripto balinalarının dikkatini çekiyor. McKinsey & Company’nin tahminine göre, metaverse 2030 yılına kadar 5 trilyon dolara kadar çıkabilir. Battle Infinity’nin amacı, sürükleyici bir oyun dünyası yaratmaktır.

Battle Infinity’nin şu anki fiyatı 0,001915 dolar ve 24 saatlik işlem hacmi 203.385 dolardır. Dolaşan arz yoktur ve maksimum 10.000.000.000 IBAT kripto para arzı vardır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin