VeChain geliştiricileri, VeChainThor'un üstündeki Uniswap çatalı üzerinde çalışıyor
VeChain geliştiricileri, VeChainThor'un üstündeki Uniswap çatalı üzerinde çalışıyor

Popüler altcoin VeChain, şampiyonluğunu ilan ediyor: Ethereum’dan daha iyiyiz!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bloxlive.TV röportajında, popüler altcoin VeChain’ın ülke müdürü Jason Rockwood, şirketin Walmart ile olan ortaklığındaki rolünü, VeChain’in iki tokenli sistemin nasıl çalıştığını ve Ethereum’dan ilham alan tamamen merkezi olmayan bir halka zinciri VeChain’in neden Ethereum’dan daha iyi olduğunu açıkladı.

Jason Rockwood’a göre, VeChain Ethereum’dan daha iyi

Rockwood, protokolde önemli birtakım gelişmeler olduğunu söylüyor. Rockwood’a göre, Ethereum’un yönetişim modeli projeyi birçok cephede durdurdu ve projenin büyümesini etkilemesini ve değişikliklerini zorlaştırdı. Bu nedenle VeChain’in merkezi bir yönetim sistemi seçtiğini söyledi:

Büyük fark yaratan ilk şeylerden biri de yönetişim modelimiz. Ethereum’dan daha merkezileştirildi… Güncellemesi daha kolay ve yönetimi kolay. Ve günün sonunda, birçok işletme bu arıyor. Teknoloji için en iyi uygulamalar konusunda her zaman eğrinin başında olacak bir platformda yatırım yaptıklarından emin olmak istiyorlar.

Rockwood, merkezi yönetişimin neden merkezi verilerle ya da platformun merkezileşmesiyle aynı olmadığını açıklıyor:

VeChain tamamen halka açık bir ademi merkeziyetçi protokoldür… Blockchain’deki tüm veriler halk tarafından görülebilir. Merkezileştirilmiş protokollerin getirdiği zorluklar hakkında konuştuğumuzda, genellikle izin verilen ve özel olan Hyperledgergibi protokoller kastediliyor. Bu işlemleri halka açık olarak denetlemenin gerçekten bir yolu yok. Bir anlamda, Hyperledger gibi bir proje gerçekten “Blockchain benzeri’ özel bir veritabanıdır ve Oysa VeChain gerçek bir Blockchain. Bu bakımdan, yönetim tarafında merkezileşme ve protokol tarafında merkeziyetçilik konusunda doğru dengeye sahip olduğumuzu düşünüyorum.

VeChain ortaklığa doymuyor ve yenilerini gemiye almaya çalışıyor

Walmart’ın tedarik zinciri boyunca ürünleri izleyen ve ürünlerinin orijinalliğini sağlayan VeChain ile olan aktif ortaklığının yanı sıra, Rockwood, geliştirme sürecinde başka ilginç kurumsal işbirlikleri olduğunu söyledi:

Çin’de bulunan dünyanın en büyük elektrikli otomobil üreticisi BYD ile olan ilişkimizden gurur duyuyoruz ve tüketicileri çevre için daha iyi kararlar almaya teşvik eden bir karbon kredisi ekosistemi oluşturmak için onlarla ortaklık kurduk. Ayrıca DNV GL ve İtalya’da küçük bir ulus devlet olan San Marino hükümeti ile birlikte çalışıyoruz. Ayrıca, otomobillerini daha güvenli hale getirmek ve bazı otomatik verilerin doğrulanmasına yardımcı olmak için bir dizi verimlilik üzerinde çalıştığımız BMW ile yaptığımız çalışmalardan da bahsedeceğim.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin