Popüler altcoin önemli bir dirençle karşı karşıya! Takip edilecek seviyeler
Popüler altcoin önemli bir dirençle karşı karşıya! Takip edilecek seviyeler

Popüler altcoin önemli bir dirençle karşı karşıya! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler altcoin Terra analizi 60 dolar seviyesinde reddedildiğini ve 54 dolar destek seviyesine düştüğünü gösteriyor. LUNA düşüş eğilimi gözlemlerken, piyasa hissiyatı güçlü bir şekilde yükselişini sürdürüyor. Daha fazla yukarı hareketi işaret ediyor.

Büyük kripto paraların çoğu karışık fiyat hareketlerini gözlemlediğinden, daha geniş kripto para piyasası son 24 saat içinde karışık bir izlenim yarattı. Başlıca yüskelenler arasında yüzde 47,32’lik bir eğim kaydeden LEO ve yüzde 15,67’lik bir düşüş kaydeden REV bulunuyor.

Terra (LUNA) teknik analiz

Teknik göstergeler karşısında, histogramın kırmızı rengiyle ifade edildiği gibi MACD şu anda düşüş eğiliminde yer alıyor. Bununla birlikte, histogramın yüksekliği, 60 doların altındaki aktivitenin kısa vadede bir yükseliş geçişiyle sonuçlanmayacağını ortaya koyuyor.

LUNA fiyatı, alıcılar 55 doların üzerine çıktıkça son birkaç gün içinde net yükseliş aktivitesi gözlemlediğinden, EMA’lar şu anda yüksek işlem görüyor. Yazım sırasında her iki EMA da aşağı doğru hareket ediyor ve 12 EMA, son yükseliş aktivitesine tepki veren hafif bir eğimle hareket ediyor. Öte yandan, 26 EMA, göstergenin ortalama seviyesine doğru istikrarlı hareketine devam ediyor.

Bollinger Bantları şu anda dar ve fiyat hareketi 55 dolar civarında konsolide olurken daha fazla yakınsama gösteriyor. Yazım sırasında, göstergenin alt sınırı alıcılara 53,70 dolardan destek sağlarken, ortalama çizgi 56,69 dolarda direnç gösteriyor. LUNA’nın ne yukarıda ne de aşağıda bir kopuş yapmadan hareket etmesi için az bir alan bulunuyor.

Terra price analysis: LUNA rejected at $60, where is it headed now? 1

Genel olarak, 4 saatlik Terra fiyat analizi bir satış sinyali veriyor. Tüm göstergeler incelendiği zaman 26 göstergenin 15’i zaman dilimi boyunca ayılara destek gösteriyor. Öte yandan, göstergelerden sadece biri boğaları destekliyor ve son saatlerde çok az bir yükseliş olduğunu ortaya koyuyor. Bu arada, kalan 10 gösterge çitin üzerinde duruyor ve yazım sırasında herhangi bir sinyal vermiyor.

Terra fiyatı için sırada ne var?

Terra price analysis: LUNA rejected at $60, where is it headed now? 2

Terra fiyat analizi, 3 Şubat’ta 44 dolarda güçlü bir yükseliş desteği bulduktan sonra, fiyat hareketinin 60 dolara yükselen bir artış yaşadı. Bununla birlikte, fiyat hareketi yükseliş hareketini sürdüremedi ve seviyede reddedildi ve şu anda konsolide olduğu 55 dolar civarına geri döndü.

Yatırımcılar boğalar ivme kazanırken Terra fiyat analizinin 60 dolar işaretine doğru yükselmesini beklemeli. Ancak bunun gerçekleşmesi için alıcıların kısa vadeli destek seviyelerini olan 54 doların altına gerilememesi gerekiyor. Kısa vadeli teknik göstergeler düşüş eğilimi gösterirken, orta vadeli analizler son saatlerde düşüş momentumunda bir düşüş olduğunu gösteriyor. Bu nedenle, LUNA/USDT çiftinden yükseliş eğilimi beklenebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin