BNB balinası, bu altcoin'de devasa alım yaptı! Fırsat mı?
BNB balinası, bu altcoin'de devasa alım yaptı! Fırsat mı?

BNB balinası, bu altcoin’de devasa alım yaptı! Fırsat mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Balina hareketleri izleme platformu WhaleStats verilerine göre Cardano, BNB balinaları tarafından satın alınan ilk 10 token arasına tekrar geri döndü. Bu, en iyi BNB balinasının beş milyon ADA satın aldığı ortaya çıktı.

WhaleStats

WhaleStats, izlediği en büyük 1000 BNB balinası arasında beşinci sırada yer alan bir BNB balinasının beş milyon ADA yani 5.950.000 dolar değerinde satın aldığını bildirdi. Büyük para sahipleri veya balinaların, favori tokenlerini satın almak için genelde düşüşü değerlendirir. ADA, orta vadeli sahiplerinden baskı görüyor gibi görünüyor.

IntoTheBlock tarafından elde edilen verilere göre ADA sahiplerinin yalnızca %7’si tokenlerini bir yıldan fazla tutarken, %71’i bir ila on iki ay arasında ve %22’si bir aydan daha kısa bir süre boyunca elinde tuttu. ADA sahiplerinin çoğunluğunun kısa ve orta vadeli yatırımcılar olması, ADA’nın bu gruptan satın alma baskısı altında olduğunu gösterebilir.

ADA fiyat hareketi

https://twitter.com/WhaleStatsBSC/status/1491323918283595777

Cardano (ADA) fiyatı, 3 Şubat’ta ulaştığı 1,17 dolarlık dip seviyelerinden 8 Şubat’ta 1,26 dolarlık yüksek seviyelere yükseldi. Burada ince bir dirençle karşı karşıya kaldı. Yayınlandığı sırada ADA, verilere göre son 24 saatte %2,88 düşüşle 1,18 dolardan işlem görüyor. ADA fiyatı, Eylül 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,10 dolar seviyesinin %61,84 aşağısında işlem görüyor.

ADA’nın fiyat hareketindeki durgunluğa rağmen, Cardano blockchaini geçen yıl önemli bir büyüme kaydetti. Blockchain kısa süre önce üç milyon cüzdanlık bir rekor kırdı. Kraken’in son raporuna göre 2020’nin sonlarından bu yana, ağ etkinliği ve benimsenmesi önemli ölçüde arttı. Cardano üzerine kurulu ilk merkezi olmayan borsa olan SundaeSwap, kısa süre önce blockchain ana ağında piyasaya sürüldü. Diğer taraftan MELD, takas edilemeyen bir token platformu olan SpaceBudz ve bir cüzdan uzantısı olan Nami, en iyi bilinen Cardano projeleri arasında yer alıyor. Cardano ekosisteminde kilitlenen toplam değer de 100 milyon dolara yaklaştı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin