Popüler altcoin önemli bir seviyeyle boğuşuyor!

Popüler altcoin önemli seviyeyle boğuşuyor: Patlama mı çöküş mü geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler altcoin AAVE, düşen kanalda satış fiyatında muazzam bir artış yaşıyor ve bu 200 doların altına düşmesine neden olacak.

Aave, kullanıcıların kripto kredileri ödünç vermelerine ve almalarına olanak tanıyan bir finansal merkeziyetsizlik protokolüdür.

Borç verenler, dijital varlıkları özel olarak tasarlanmış likidite havuzlarına yatırdıklarında faiz kazanırlar. Borçlular, bu likiditeyi kullanarak kredi çekerken kripto paralarını teminat olarak kullanabilirler. İlk olarak Kasım 2017’de piyasaya sürüldüğünde ETHLend olarak adlandırıldı, ancak Aave ismine geçiş bu Eylül ayında gerçekleşti.

AAVE’nin geçmiş performansı

AAVE altcoin fiyatı, düşen kanal hareket halindeyken belirgin olan uzun bir düzeltme aşamasını gösteriyor. Altcoin, 16 Ağustos 2021’deki formasyon başlangıcından itibaren fiyatta %55’lik bir düşüş gördü. Şu anda,  fiyatı 200 dolarda yatay seviyeye yakın hareket ediyor. Bu seviyenin kırılması, destek trend çizgisine düşüşe yol açacaktır.

AAVE altcoin teknik grafik

AAVE Teknik analiz

Düşen kanalın direnç trend çizgisinden reddedilmesi, geçen hafta %30’luk bir düşüşle sonuçlandı. Artan satış baskısı düşüşe neden oluyor ve 200 dolarlık bir düşüşe işaret ediyor.

Reddedilme 100 ve 50 günlük EMA’nın altında bir düşüşe yol açtığından, madeni para fiyatı 200 günlük EMA’daki satış baskısının üstesinden gelmek için mücadele ediyor. Ayrıca, EMA’lar herhangi bir yükseliş girişimine dinamik direnç sağlayacak bir düşüş eğilimini sürdürüyor.

AAVE’nin direnç seviyeleri 50 günlük EMA’nın üstündeki 250 dolar ve 300 dolar. Destek seviyeleri 200 doların altındaki 150 dolar ve 125 dolar.

%43’teki RSI göstergesi, neredeyse aşırı alım bölgesinde dengelenen eğimi gösterir ve merkez çizgiye ulaşmak için bir yay yapıyor. Bununla birlikte, düşen 14 günlük SMA, altta yatan sağlam bir düşüşe işaret ediyor.

Stokastik RSI göstergesi, aşırı satım bölgesiyle örtüşen K ve D çizgilerini gösteriyor. Bu nedenle, çizgiler kısa bir süre sonra K çizgisindeki yükselişle birlikte altcoin’e bir yükseliş geçişi verebilir.

Altcoin fiyatını ne bekliyor?

AAVE teknik analizindeki fiyat hareketi, altcoin’in 200 dolarlık destek seviyesinin üzerinde kalma mücadelesini gösteriyor. Bununla birlikte, artan satış baskısı, düşüş eğilimi olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor. AAVE 200 doların altına düşebilir.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin