Aave Arc'ın piyasaya sürülmesi AAVE fiyatını nasıl etkiler?
Aave Arc'ın piyasaya sürülmesi AAVE fiyatını nasıl etkiler?

Aave Arc’ın piyasaya sürülmesi AAVE fiyatını nasıl etkiler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Aave, insanların kripto para birimleri ödünç almalarının yanı sıra ödünç vermelerini sağlayan merkezi olmayan bir finans protokolü olarak tanımlanabilir. Borç verenlerin, özel olarak oluşturulmuş likidite havuzlarına dijital varlıkları yatırarak faiz kazanmalarını sağlar. Daha sonra borçlular kriptoyu teminat olarak göndererek ve likiditeyi kullanarak flaş krediler alarak kullanabilirler.

Aave Arc’ın piyasaya sürülmesi büyümeyi etkiledi mi?

5 Ocak’ta Twitter aracılığıyla Aave’nin Aave Arc olarak bilinen izinsiz DeFi platformunu başlattığının duyurusunu gördük. Aave şu anda kripto ekosistemindeki en büyük kredi protokolü ve Fireblocks ile birlikte yürütülen bir ortaklık yoluyla yeni Aave Arc teklifini 30 yatırım firmasına açtı. Aave Arc, finansal kurumlara olduğu kadar şirketlere de hizmet verecek ve bu da onlara dijital varlıkları ödünç alma ve korumalı bir düzenleyici ortam aracılığıyla DeFi tekliflerinden yüksek getiri elde etmeyi sağlıyor.

Beyaz listeye alınan kurumlardan bazıları Anubi Digital, Bluefire Capital, Hidden Road, Ribbit Capital ve Covario QCP Capital, Canvas Digital, Celsius, CoinShares, GSR ve Wintermute’dur. Aave, Ethereum’da piyasaya sürülmesinden bu yana, yüksek düzeyde bir büyüme gördü ve toplam kilitli değerde 26 milyar doların üzerinde kazanç elde etti. Tüm bunlar AAVE tokeninin büyümesine katkıda bulundu.

Aave arc

Bunun AAVE tokeni için tam olarak ne tür bir değer noktası olduğuna dair daha iyi bir bakış açısı elde etmek için, Aralık ayındaki son performansının yanı sıra tokenin tüm zamanların en yüksek değerini gözden geçireceğiz. AAVE tokeni için tüm zamanların zirvesi, 661,6 dolar değerine ulaştığı 18 Mayıs’ta gerçekleşti. Bu bize, ATH değerinde, tokenin değerinin 438,1 dolar veya %196 daha yüksek olduğuna dair bir gösterge veriyor.

Aralık ayındaki performans açısından, en düşük değer noktası, tokenin değerinin 160,05 dolara düştüğü 15 Aralık’taydı. Bununla birlikte, en yüksek değer noktası, tokenin 292,84 dolara ulaştığı 28 Aralık’taydı. Ancak, 28 Aralık’tan 6 Ocak’a kadar tokenin değeri %23 azalarak 69,34 dolara düştü. Bu, AAVE’yi Ocak ayı sonuna kadar 250 dolara ulaşma potansiyeline sahip olduğu için sağlam bir satın alma fırsatı sunuyor.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin