Cardano'ya yeni projeler getiren kripto varlığı, sadece üç günde yüzde 6,300 arttı
Cardano'ya yeni projeler getiren kripto varlığı, sadece üç günde yüzde 6,300 arttı

Popüler Altcoin merkezsizliği tamamlamaya yaklaşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – IOTA Vakfı’nın Mühendislik Direktörü Jakub Cech, Aralık 2020’de ilerlemeyi detaylandıran geliştirme güncellemesini 14 Ocak’ta yayınladı.

IOTA akıllı sözleşmeleri ve chrysalis

Raporlarında, Chrysalis testnet ve IOTA akıllı sözleşmelerinin ön alfa sürümü Aralık ayında kamuoyuna açıklandı. Hornet o zamandan beri bu test ağında çalışıyor çünkü Chrysalis aşama 2 için çoğu entegrasyon artık hazır.

Chrysalis, Koordicide’den önceki aralıklı aşamadır (IOTA 1.5). Vakıf, testnet’i halka sunmanın amacının, tüm Chrysalis bileşenlerini açık bir şekilde test ederken aynı zamanda kalan yetenekleri ve bileşenleri ekleyerek açıklamak olduğunu açıkladı.

Bee node yazılımının ve diğerlerinin denetimi

Önümüzdeki haftadan itibaren kullanıcılar Bee node yazılımını testnet üzerinde test edebilecekler. Bee Node yazılım denetimi devam ediyor ve Şubat ayı başlarında veya üç hafta sonra tamamlanacak.

Geliştiriciler ayrıca, IOTA 2.0 konseptlerini test eden ve doğrulayan mühendisler ve geliştiriciler için test ortamı olarak tasarlanan ilk aşama olan Pollen’in 0.3.5 sürümünü yayınladı. Güncelleme asıl amaç olduğundan daha sağlam, güvenli ve güvenilir olacaktır.

Geliştirme ekibi de Stronghold üzerinde çalışıyor ve Beta sürümünü Spring’de yayınlayacak. Birincil belirleyici, özellik tamlığı ve sağlamlığı olacaktır.

Bu arada, Firefly’ın kullanıcı arayüzünün çoğu tamamlandı. Kodu da Ocak ayında denetlenecek.

Lider IoT

IOTA, destekçilerinin makine ve veri ekonomisinin geleceğini destekleyeceğini söylediği, önde gelen dağıtılmış defter teknolojisi (DLT) tabanlı Nesnelerin İnterneti (IoT) platformudur. Mevcut platformlar tarafından dağıtılan yaygın mimarilerin aksine, IOTA bloksuz bir sistem kullanıyor.

Tasarımları, işlem ücretlerini doğal olarak düşürmek ve platformun talebine bağlı olarak temel katmanı aşamalı olarak ölçeklendirmektir. Bu nedenle, Ethereum veya Bitcoin’den farklı olarak, yükte keskin bir artış ağı tıkamayacak, ancak iş hacmini katlanarak artıracaktır.

Ayarlarından da anlaşılacağı üzere ağ verimi değişkendir ve kullanıcı yüküne bağlı olarak dalgalanıyor.

btcmanager


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin