Herkesin gözü Bitcoin'deyken o altcoinlere dikkat çekti:
Herkesin gözü Bitcoin'deyken o altcoinlere dikkat çekti: "Güç yer değiştirmek üzere!"

Popüler altcoin makro desteğe yaklaştıkça güçlü düzeltme yapabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tüm altcoinler için son birkaç gün zor geçti. Özellikle Polkadot (DOT) acı çekti. Polkadot ekosisteminin yerel dijital varlığı, son 24 saatte değer kaybı yaşadı ve haftalık bazda %10’luk bir düşüş söz konusu oldu.

Kripto para biriminin yaşadığı düzeltme, Bitcoin, Ethereum ve özellikle altcoinler yavaş yavaş düştüğü için meydana geliyor.

BTC teknik açıdan sabit bir düzlemde iken, DOT, önemli bir destek seviyesinin altına düşerse ciddi bir düzeltmeyle karşılaşabileceği bir noktaya ulaşıyor. Destek seviyesi, son haftalarda birçok kez sabit kaldı ve bu durum, bir düşüşün boğalar için felaket olacağını düşündürüyor.

Polkadot kritik destek seviyesine yaklaşıyor

Önde gelen altcoin Polkadot, kripto para birimi çok önemli bir makro destek seviyesine yaklaştıkça daha da güçlü bir düzeltmeyle karşı karşıya.

Bir kripto para birimi traderı 3 Ekim’de aşağıdaki tabloyu paylaştı ve DOT’un geçen ay en az beş kez günlük destek seviyesi olan 4,00 dolarlık destek seviyesinin altına inmeye hazırlandığını belirtti.

DOT, bir ders kitabının azalan üçgenin dibini işaret eden bu seviyeyi kaybederse, 3.00 dolar aralığına doğru bir düzeltme ile karşılaşabilir.

Image

Bu endişe, DOT’un 4,00 $’lık desteği kaybetmesinin 3,00 $ aralığında bir düşüşe yol açabileceğini ve yeterli satış tarafı baskısı varsa potansiyel olarak daha da düşebileceğini kaydeden bir dizi başka analist tarafından da yinelendi.

DeFi’de Ethereum’un piyasa payının bir kısmını almak

DOT, daha fazla düşüşü engellemesine izin verebilecek potansiyel temellere sahiptir.

Temel ilkeler arasında Polkadot’un merkezi olmayan finans piyasasında Ethereum’un hakimiyetinin bir kısmını ele geçirmesi yer alıyor.

Ethereum kullanıcıları, son haftalarda son derece yüksek işlem ücretleriyle karşı karşıya kaldılar. Bu da Polkadot geliştiricilerinin nispeten ucuz ve verimli uygulamaları konuşlandırmasına ve böylece DOT’a değer katmasına imkan tanıyabilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin