Binance, DOGE çekim işlemlerini askıya aldıktan sonra, bazıları DOGE ödüllerini alıyor
Binance, DOGE çekim işlemlerini askıya aldıktan sonra, bazıları DOGE ödüllerini alıyor

Popüler altcoin Dogecoin artık 45 ABD eyaletinde 1.800 ATM’de destekleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD vatandaşları artık ülkenin 50 eyaletinin 45’indeki ATM’lerden Dogecoin satın alabilirler.

Kripto para kullanıcıları Dogecoin’e (DOGE) artık Amerika Birleşik Devletleri’ndeki 1.800 ATM’den erişebilir.

Dogecoin desteği

Lider Bitcoin ATM sağlayıcısı Coinflip, şirketin CEO’su ve kurucu ortağı Daniel Polotsky ile birlikte 1 Mart’ta Dogecoin’e desteğini duyurdu ve bu hareketi DOGE’nin son “popülerliği ve son zamanlarda kitlesel olarak benimsenmesine” bağladı.

Tesla ve SpaceX kurucusu Elon Musk aya giden ve yorumlara “Doge” ekleyen bir roket paylaşımı yaptıktan sonra 4 Şubat’ta kripto para biriminin fiyatı dakikalar içinde %25 arttı.

İki gün sonra, dünyanın en zengin ikinci adamı Doge güzellemesine devam etti ve Dogecoin’in dünyanın gelecekteki para birimi olup olmayacağını soran bir anket yayınladı. Buna yanıt veren 2,4 milyon kişinin %71,3’ü cevap olarak evet dedi.

NBA Dallas Mavericks’in sahibi Mark Cuban 8 Şubat’ta konuşmaya katıldı ve Forbes’a DOGE’nin gördüğü ilginin sektör için “kötü bir görünüm” olmadığını söyledi.

Coinflip, son 12 ayda talepte astronomik bir büyüme gördü ve şirketin ATM sayısını Ocak 2020’den bu yana 441’den yaklaşık 1.800’e çıkardığı için geliri bir önceki yıla göre üç kattan fazla arttı. Coinflip ATM’ler, Amerika Birleşik Devletleri’nin 50 eyaletinin 45’inde kuruldu.

Firmanın ATM’leri ayrıca BTC, ETH, BNB, DASH, LTC, LINK, USDC ve XLM’yi de destekliyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin