Polygon toparlanmaya başladı! Günlük aktif adres sayısı zirveye ulaştı!
Polygon toparlanmaya başladı! Günlük aktif adres sayısı zirveye ulaştı!

Polygon toparlanmaya başladı! Günlük aktif adres sayısı zirveye ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasının çoğu yeniden kırmızıda işlem görmeye başlamış olsa da, Polygon (MATIC), son birkaç ay içinde ağındaki önemli büyümenin yanı sıra haftalık ve aylık çift haneli kazançlar kaydediyor.

Polygon ağ gezgini PolygonScan’dan alınan verilere göre, Polygon 7 Haziran ile 7 Kasım 2022 arasında zincirine 42.869.034 benzersiz adres ekledi.

Diğer bir deyişle, Hisse Kanıtı (PoS) ağı, beş aylık dönemde yaklaşık %30 oranında büyüyerek, günde ortalama 280.000’den fazla benzersiz adres ekledi.

Polygon fiyat analizi

Aynı zamanda, Polygon’un yerel tokeni MATIC, son 24 saatte %4,83 düşüş kaydetti ancak haftalık %27 artışla ve aylık %40,03 yükselişle büyük kazanımlar elde etti. Şu anda 1,14 dolardan el değiştiriyor.

Daha önce bildirildiği üzere, MATIC, 24 saatte yaklaşık %5 ve haftalık grafikte %30 kazanç elde ettikten sonra, piyasa değerine göre ilk 100 dijital varlık arasında en büyük kazanan olarak yükseldi.

Son gelişmelere rağmen, kripto topluluğu yakın gelecekte Polygon fiyatı konusunda pek iyimser değil ve CoinMarketCap Fiyat Tahmini aracındaki oylar, varlığın Kasım ayı sonuna kadar 0,9053 dolar ortalama fiyattan işlem göreceğini tahmin ediyor.

Ağ büyümesini neler etkiledi?

Özellikle, fiyat ve ağ boyutundaki artışlar, zinciri faaliyetlerine dahil eden ana akım firmalara atfedilebilir. Ayrıca, finans devi JPMorgan, Polygon blok zincirinde merkezi olmayan finans (DeFi) kullanarak ilk sınır ötesi işlemini başarıyla tamamladı. Sistemlerinde Polygon kullanan diğer büyük isimler arasında Coca-Cola, Starbucks, DraftKings ve Reddit yer alıyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin