Polygon sonunda gerçek zamanlı MATIC yakımına başlıyor

Polygon fiyat analizi: MATIC, ATH’sine yaklaşıyor! yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MATIC 2,13’ten 2,30 dolara yükseldiği için Polygon fiyat analizinde bugün büyük bir yükseliş bekliyoruz. Boğalar iki günlük düşüşün ardından liderliği ele geçirdi, ancak genel olarak kripto para birimi fiyatı daha yüksek fiyat aralığında, çünkü bir sonraki direnç 2,42 dolar. Bu seviye, 18 Mayıs 2021’de gözlemlenen tüm zamanların en yüksek seviyesi 2,44 dolardan sonraki ikinci en yüksek fiyat zirvesi. Önceki boğa koşusu sırasında MATIC, ATH seviyesinde birkaç girişimde bulundu, ancak başarılı olamadı fakat bugün fiyat 2,42 dolara yaklaştığından, mevcut veya sonraki ticaret seansında rekor bir seviyenin gözlemlenmesi ihtimali var.

MATIC, işlem hacminin artmasıyla %11 değer kazandı

1 günlük Polygon fiyat analizi, coin’in yükselişte olduğunu ve yazı yazılırken 2.30 dolardan işlem gördüğünü gösteriyor. Son boğa koşusu, 14 Aralık’ta MATIC’in 1.80 doların altına düşmeyi reddetmesiyle başladı. MATIC/USD paritesi son 24 saatte yüzde 11 değer kazandı. Son 7 gündeyse toplam yüzde 26,39 değer kazanarak büyük bir yükseliş yaşadı. Ayrıca son 24 saatte, işlem hacmi yüzde 32,22, piyasa değeri ise yüzde 10,52 arttı.

Polygon fiyat analizi
MATIC/USD 1 günlük grafik

Polygon fiyat analizi için son 1 günlük grafikte oynaklık yüksek ve Bollinger bantları sınır uçları arasındaki mesafeyi korumasının ardından daha fazla sapma belirtileri gösterdiğinden daha da artıyor. Üst bant, direnci temsil eden 2,42 dolarda ve alt bant, 1,86 dolarda bulunuyor. MATIC desteğini temsil eden Bollinger bantlarının ortalaması ise 2,14 dolar seviyesinde bulunuyor.

Göreceli güç endeksi (RSI), nötr bölgenin üst yarısında yukarı doğru bir eğri üzerinde 58 endeksinde işlem görüyor. Göstergenin dik eğrisi, fiyatın mevcut 2,30 dolar seviyesine ulaşması nedeniyle agresif satın alma faaliyetini gösteriyor.

4 saatlik Polygon fiyat analizi, fiyat sekiz saat boyunca yükseldikten sonra aşağı indiği için satış baskısının oluşmaya başladığını gösteriyor. Genel olarak, 4 saatlik grafikteki son trend çizgisi, kripto paranın son işlem seansı sırasında toparlanmaya başlamasıyla son 24 saatte yukarı doğru gözüküyor.

Polygon fiyat analizi
MATIC/USD 4 saatlik grafik

Bollinger bantları tekrar genişlediğinden, volatilite 4 saatlik grafikte nispeten yüksek. Üst bant, fiyatın bu seviyenin hemen altına düşmesi nedeniyle direnci temsil eden 2,32 dolar işaretinde ve alt bant 2,08 dolar işaretinde. Bollinger bantlarının ortalaması, MATIC için desteği temsil eden 2,20 dolar işaretinde. Hareketli ortalama (MA), Bollinger bantları ortalama çizgisinin 2,17 dolar işaretinin altında. Göreceli güç endeksi (RSI), tarafsız bölgenin üst yarısında endeks 63’te işlem görüyor ve RSI eğrisi şimdi aşağı doğru, mevcut satış faaliyetini gösteriyor.

Polygon fiyat analizi: sonuç

Polygon fiyat analizi, fiyatın daha yüksek bir seviyede yükselmesiyle MATIC’in bugün önemli bir değer kazandığını gösteriyor. Ancak son dört saatlik fiyat grafiğinde de teyit edildiği gibi bu aşamada satış baskısı yüksek. MATIC’in bir süre düzeltme yaptıktan sonra bugün tekrar yükselişe geçmesini bekliyoruz. Yükseliş desteği bozulmadan kalırsa, 2,42 doların üzerinde bir kırılma da mümkün.

Polygon yakın zamanda Web3 temelli sosyal medya girişimleri için fon başlatmıştı.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin