Polygon ve redditin kurucusu Web3 sosyal medyası için fon başlattı

Polygon, Reddit’in kurucu ortağıyla Web3 sosyal medyası için fon başlattı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon, Web3’e dalmak için Reddit’in kurucu ortağı Alexis Ohanian’ın uzmanlığından yararlanmayı planlıyor.

Polygon, Web3’e uygun sosyal medya projelerini destekleyecek 200 milyon dolarlık bir girişim oluşturmak için Seven Seven Six ile ortaklık kurdu.

Seven Seven Six, Reddit’in kurucu ortağı Alexis Ohanian tarafından kurulan ve blockchain oyun girişimlerinden yeniden kullanılabilir roket üreticilerine kadar uzanan bir portföye sahip bir risk sermayesi şirketidir.

Polygon, Web3’e büyük paralar yatırıyor

Cuma günü yapılan bir duyuruda Şirket, fonun insanların çevrimiçi iletişim kurmasının daha iyi yollarını araştıran projeleri desteklemek için oluşturulduğunu söyledi. Polygon’un çok çeşitli ve son derece başarılı bir portföye sahip bir girişim firmasıyla ortaklık yapması, Web3’ün ön saflarına geçmek isteyen projeleri bulmasını ve bunlara yatırım yapmasını sağlayacak. Polygon’un kurucu ortağı Sandeep Naiwal konuyla ilgili konuştu:

Geçtiğimiz birkaç yıl, sosyal medya iş modellerinin dünyamız üzerinde derin bir etkiye sahip olduğunun farkına varmamızı sağladı. Web3 ile kullanıcılar değeri yaratır, ağı kontrol eder ve ödülleri toplar

Seven Seven Six, Axie Infinity’nin yapımcıları Sky Mavis ve dronlarla ağaçlandırmayla uğraşan bir şirket olan DroneSeed’den yeniden kullanılabilir roket şirketi Stoke Space’e ve yenilikçi beslenme girişimi Better Brand’e kadar uzanan bir portföye sahip.

https://twitter.com/sevensevensix/status/1471866024689831939?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1471866024689831939%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcryptoslate.com%2Fpolygon-and-alexis-ohanians-vc-firm-launch-a-200-million-fund-for-web3-social-media%2F

Girişim şirketi, 2005 yılında Reddit’in kurucularından Alexis Ohanian tarafından kuruldu. Çığır açan sosyal medya trendlerini yakından takip eden Ohanian, 2020’de istifa etmeden önce Reddit’i on yıldan fazla bir süre yönetti. Ohanian, Coinbase, Instacart ve Patreon dahil olmak üzere son on yılın en başarılı teknoloji girişimlerinden bazılarında start-up yatırımcısıydı. Ohanian konuyla ilgili konuştu:

“Hâlâ Web3’ün ilk günlerindeyiz ve şu anda en belirgin fırsatlar oyun ve sosyal alanlarda. Bu girişim, oyun özelliklerine ve Polygon’un ölçeklenebilir altyapısı üzerine kurulu sosyal medya platformlarına odaklanarak tam da bunu yapacak. Portföyümüzdeki en iyi ürün kurucularından bazılarının Polygon üzerine inşa etmeye başladığını gördük ve Seven Seven Six ve Polygon’un yeni internetin neye benzediğini şekillendirmede büyük bir rol oynamasından dolayı heyecanlıyım.”

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin