Önde gelen Bitcoin borsası 6 altcoin’i liste dışı ediyor!
Önde gelen Bitcoin borsası 6 altcoin’i liste dışı ediyor!

Dikkat! Poloniex 8 kripto parayı borsasından çıkarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Poloniex Borsası yakın zamanda Twitter ve resmi bloğundan bir duyuru yayınladı. 25 Eylül itibarıyla, Poloniex 8 kripto parayı borsasından çıkaracak. Borsadan çıkartılacak olan kripto paralar BTCD, BTM (Bitmark), EMC2, GRC, NEOS, POT, VRC ve XBC’dir.

Poloniex 8 kripto parayı borsa performansını iyileştirmek için çıkartıyor

Poloniex müşterilere 25 Ekim’e kadar herhangi bir hesabı kapatmak ve tüm fonlarını cüzdanlarından çekmek için izin veriyor. 25 Ekim’den sonra varlıklar verilen destekler tamamen kesilecek. Poloniex, ağ koşulları gibi herhangi bir aksilik durumunda, son teslim tarihlerini uzatabileceğini söylüyor. Borsadan çıkartılacak olan kripto paralar için sebebin, borsa performansını artırmak ve müşterilere daha iyi hizmet vermek olduğu açıklandı.

Hatırlanacağı gibi Bitcoin Dark (BTCD), yakın bir tarihte, terk edilmiş bir proje olmasına rağmen, fiyatın belirgin olmayan bir nedenden ötürü %300’lük bir sıçrama yaşadı. Bu yükselişin sosyal medya etrafında dolaşan pump ve damp uygulamaları en büyük sebep olarak gösteriliyor. Bu en azından Poloniex’in bu tek varlığa sahip olmasının nedeninin bir parçası olabilir, çünkü Poloniex hala BTCD ile ticaret yapan nadir ve en önemli borsalardan birisiydi.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin