featured

Bu altcoin kritik seviyelerde geziniyor! Tüm zamanların en yüksek seviyesi mi gelecek dip mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sandbox fiyatı, daha yüksek seviyelere çıkabilmesi için gereken birincil destek noktasına ulaştı. Altcoin için son direnç noktası 5 dolarlık değer alanının hemen önünde bulunuyor. Aşağı yönlü riskler mevcut ancak sınırlı.

Sandbox fiyat hareketi şubat ayından şimdiye kadar muhteşem bir performans sergiledi. Şubat ayının en düşük seviyesinden en son yükselişine kadar, SAND yaklaşık %40 oranında değer kazandı. Perşembe günü ABD’den gelen gelişmeler sonrasında yaşanan dalgalanmalardan kaynaklı satış baskısına rağmen hâlâ bu oran %30’da. Ortaya çıkan fiyat hareketi, Sandbox’ın günlük grafikte birincil destek bölgesini test edebilecek durumda olduğunu gösteriyor.

Altcoin, 4,25 dolar civarında dalgalanıyor

Korumalı alan fiyatı, Tenkan-Sen’i ve doğrusal bir regresyon kanalı olarak temsil edilen mevcut boğa bayrağının orta çizgisini içeren kritik 4,25 dolarlık destek bölgesinin hemen üzerinde bulunuyor. Bu fiyat seviyesinin önemi küçümsenemez.

altcoin SAND grafik

Eğer boğalar altcoin’in fiyatını 4,25 doların üzerinde tutabilirse, bir sonraki hedef 5 dolar olacaktır. 5 dolar sadece önemli bir psikolojik seviye değil. Aynı zamanda lineer regresyon kanalının/boğa bayrağının üstünü temsil ediyor. SAND bu direnci kırabilirse, o zaman bir İdeal Boğa Ichimoku Koparışına girecek. Yani bu, büyük olasılıkla SAND’ı tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıkarabilecek bir durum.

Bununla birlikte, altcoin’in bu kritik destek noktasında tutulamaması, düşüş baskısının bitmediğine ve gerçek bir ayı piyasasının oluşabileceğine dair önemli bir uyarıyı tetikleyebilir. Tenkan-Sen’in 4,18 doların altında gerçekleştireceği bir kapanış, 2022’nin dip seviyelerini yani %50 Fibonacci düzeltmesinde 3 doları test edene kadar muhtemelen bir dizi büyük düşüş yaratacaktır.

Mevcut Hacim Profili nedeniyle düşüş hızlı olacaktır. Aslında, SAND ne kadar yavaş hareket ederse, aşağı doğru olacak hareket o kadar hızlı gerçekleşecektir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin