Bu token ciddi bir riskle karşı karşıya! Çıkış zamanı geldi mi?
Bu token ciddi bir riskle karşı karşıya! Çıkış zamanı geldi mi?

Bu token ciddi bir riskle karşı karşıya! Çıkış zamanı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon (MATIC) fiyatı Ocak ayındaki konsolidasyonun ardından %80’den fazla arttı. Token, 200 günlük Basit Hareketli Ortalamayı (SMA) 1,62 dolarda kırdı ancak ralli kısa sürdü. Fiyat sadece iki günde %19 düştü. Polygon, iki günlük büyük kaybın ardından konsolide oluyor. MATIC fiyatı, 50 günlük SMA yakınında 2,13 dolarda reddediliyor. En iyi yatırımcılar, salınım yaptıktan sonra fiyatların 1,40 dolara doğru geri çekilmesini bekliyorlar. Yazım sırasında token, gün için %0,79 düşüşle 1,70 dolardan işlem görüyor.

MATIC çok önemli bir noktada

Günlük grafikte, Polygon (MATIC) fiyatı, 2.92 dolardan aşağı yönlü bir model oluşturdu. MATIC fiyatı, 50 günlük Basit Hareketli Ortalama’yı (SMA) 17 Ocak’ta 2,27 dolardan dilimledi, ancak token düşüşe devam ediyor. Bununla birlikte, 1,35 dolarlık tarihsel talep bölgesinin yakınındaki alt trend çizgisinin yakınında satın alma baskısı ortaya çıktı. Ayrıca, fiyat 200 günlük Basit Hareketli Ortalama’yı (SMA) da aştı.

MATIC fiyatı, 1,40 dolar yatay direnç çizgisinde ilk aşağı yönlü hedefiyle karşılaşabilir. Ayrıca, belirtilen destek seviyesinin altında bir kırılma, fiyat aşağı yönlü kanalın 1,20 dolarlık düşük trend çizgisini test edebilir. Öte yandan, fiyat seansın düşük seviyesini koruyabilirse, psikolojik destek olan 2 dolar seviyesine ve ardından 2,20 dolarlık yatay direnç çizgisine geri dönebilir.

Teknik Göstergeler:

RSI: Hareketli ortalama çizgisinin altında dilimlenmiş Göreceli Güç Endeksi (RSI), boğaların daha yüksek seviyelere yakın yorulduğunu gösterir.

MACD: Hareketli Ortalama Iraksama Yakınsaması (MACD), düşüş eğiliminde orta çizgi noktalarının altında kalıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin