Polkadot fiyat analizi: DOT artacak mı? İşte kritik seviyeler
Polkadot fiyat analizi: DOT artacak mı? İşte kritik seviyeler

Polkadot fiyat analizi: Tüm zamanlar rekoru kıran DOT yükselmeyi sürdürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot için bugün hayli ilginç geçiyor. Kripto para 23 dolardan işlem gördüğü güne düşük bir seviyeden başlasa da tüm zamanların en yüksek seviyesine fırlamayı başardı.

Polkadot için 25 dolar kritik

Şu anda Polkadot tüm zamanların en yüksek seviyesinden geri çekildi ve şu anda yaklaşık 28 dolardan işlem görüyor. Yeni önemli destek 25 dolarda tutulamazsa, 20 dolara doğru daha fazla bir fiyat düşüşü yakın olabilir.

4 saatlik grafikte, 50 Basit Hareketli Ortalama ve yükselen paralel kanal alt çizgisinde, yeni anlık destek işaretinin 25 dolar olduğu görülüyor. DOT’un acil destek seviyesi olan 25 doların üzerinde tutulamaması durumunda kripto para önemli bir düşüş eğilimi riski taşıyor.

20 dolar desteği korunmak zorunda

Fiyatların düşmesi durumunda, 100 Basit Hareketli Ortalama, 20 dolara yakın bir sonraki geçici destek olacak. İşler en kötüye giderse, o zaman 200 Basit Hareketli Ortalama, 20 dolar işaretinin altına uzanan fiyat düşüşünü önlemek için kurtarmaya gelecek.

MACD olarak da bilinen Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması, aşağı yönlü bir fiyat hareketinin işaretlerini gösteriyor. Uygun şekilde kullanıldığında MACD, yatırımcıların kripto paranın en altta olduğu zaman satın almak için en iyi zamanı ve en üstte ne zaman satılacağını tahmin etmelerine yardımcı olabiliyor.

Şu anda, MACD mavi çizgisi, onunla sarı sinyal çizgisi arasında yakın bir kesişme işaretleri gösteriyor. Bu, DOT’un fiyat artışına hazır olduğunu ve satış için en iyi zaman olabilecek zirveye ulaşmaya yakın olduğunu gösteriyor.

Araştırmaya göre Polkadot, yükselen bir fiyat artışı kaydettiğinde sosyal medyanın ilgisini çok daha fazla çekme eğiliminde. Polkadot, tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 30 dolara doğru koşarken, Telegram grupları, Reddit’ ve gruplar gibi kripto para birimi sosyal medya platformlarında 1000’den fazla kez anıldı.

Popüler inanışın aksine, bir kripto para bir dönüm noktasına ulaştığında, genellikle uzun vadeli bir yükseliş hareketini yansıtmaz. Kripto sosyal medya platformlarında ne kadar çok kripto paradan bahsedilirse, satış baskısı o kadar artar.

Bu genellikle kripto paranın düşüşe geçmesine neden olur. Bu nedenle, DOT’un geri çekilme hareketleri dış faktörlerden etkilenmiş gibi görünüyor.

Satıcılar 4 saatlik 50 Basit Hareketli Ortalama’da (SMA) yaşanan satın alma tıkanıklığını dağıtırsa, trader’lar Polkadot fiyatlarının yaklaşan kayıpları 25 dolara düşürmesini bekleyebilir.

Bu destekten kurtulursa kripto parayı 30 dolara geri yönlendirebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin